Pluspunten
snelle,goede en zeer vriendelijke service,duidelijk en ook goed geprijsde artikelen.prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Pluspunten
zeer snelle en accurate reactie op mijn mails, correcte levering en facturen, kort en goed, ben zeer tevreden! ook toen er abuis in kleur blauw geleverd werd, was het geen probleem om dit de dag erop om te wisselen.
Verbeterpuntenzou het niet kunnen bedenken, sorry
Pluspunten
Klantvriendelijk en vakkundig
VerbeterpuntenAftersales. Kwaliteit van de tussenliggers valt tegen, met name de pasvorm.
Pluspunten
Professioneel, kwaliteits producten, snelle afhandeling en levering.
Pluspunten
Compleet en kwalitatief assortiment
VerbeterpuntenGeen bijzonderheden
Bedankt voor uw review. We hebben begrip voor uw beoordeling en geven graag hierbij onze toelichting. Wij hebben u vooraf geïnformeerd dat de gewenste leverdatum waarschijnlijk niet haalbaar was maar we het wel gingen proberen. Er is veelvuldig telefonisch contact geweest en zodra de levertijd niet haalbaar bleek is dit samen besproken. Nadat de laatste onderdelen van uw bestelling waren geleverd hebben we nogmaals contact gehad of alles zo compleet en naar wens was. We betreuren de tegenslag in levertermijn waarvoor nogmaals onze excuses. We proberen met u en onze andere gewaardeerde klanten zo goed en duidelijk mogelijk te communiceren en onze afspraken na te komen. Hopelijk mag dit blijken mocht u een volgende ervaring met ons delen.
Pluspunten
Denken met je mee en proberen een oplossing te vinden indien nodig.
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
Weer keurig geregeld! 1 belletje naar je contactpersoon en alles wordt geregeld.
VerbeterpuntenNu al heel wat besteld maar moet nog steeds vooruit betalen.
Pluspunten
Aangezien begra met mensen werkt , was er een klein probleem met levering . even gebeld en onmiddelijk een oplossing meer moet dat niet zijn !
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding en afspraken worden uitstekend nagekomen.
Pluspunten
Prettig contact.
VerbeterpuntenBij afhaling wachttijd redelijk lang.
Pluspunten
vriendelijke en behulpzame klantenservice, snellen service, goeie afhandeling.
VerbeterpuntenGa gewoon op deze voet verder.
Pluspunten
nazorg en garantie is bij ons nog niet van toepassing
Pluspunten
Snelle communicatie via mail. Facturen en orderbevestiging prima in orde
VerbeterpuntenWij hebben onze order opgehaald. Deze bleek 10 min verderop opgehaald te moeten worden. Het is Handiger omdat vooraf te weten als klant. Misschien zelf wel mogelijk om op de adres de ophaalafspraak te plannen. De stellingen stonden netjes gestapeld op een pallet en gebonden om zo in een Pick up of vrachtwagen gezet te worden, maar in een vw transporter moest dit gewoon gestapeld worden. Zonde van jullie werk om de pallet klaar te maken, maar het verliep verder allemaal prima
Wat vreemd dat de standaard verzendkosten in de webshop lager zijn dan de aangegeven kosten wanneer je een offerte opvraagt (15 vs 60 euro). Sowieso zou een franco levering boven bepaald orderbedrag wel netjes zijn.
IJsselstraat 9
5347 KG Oss
Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.