Pluspunten
Kwaliteit product is goed. Chauffeur flexibel met levertijd. Chauffeur alles netjes binnen gezet.
VerbeterpuntenLevertijd eerder doorgeven, in overleg met de chauffeur wel tot een levertijdstip gekomen.
Pluspunten
super geregeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Aks ik kon zou ik voor prijs,kwaliteit,kennis en vakmanschap meer dan 10 geven
VerbeterpuntenAls je gaat vergelijken met een soortgelijk bedrijf in Belgie, dan steken jullie er met kop en schouders bovenuit,op alle gebied. Dus echte verbeterpunten kan ik jullie echt niet aanbrengen.
Pluspunten
zeer goed materiaal over het algemeen. service ook zeker heel goed.
Verbeterpunten1. een kleine instructie op papier voor hoe e.e.a. in elkaar te zetten zou mooi zijn voor mensen die wat minder technisch onderlegd zijn. 2. de wijze waarop het kruisverband gemonteerd moet worden met kruiskopschroeven gaat zeer moeizaam, kost zeer veel kracht, dit zou eenvoudig verbeterd kunnen worden door b.v. voor een boutverbidning te kiezen.
snellere levering zou prettig zijn geweest
Vertel wanneer er bezorgt word ivm onvangen
Zat geen handheiding bij. Online handheiding zeer onduidelijk. Maak gewoon een IKEA stappenplan. Verkeerde bussen, nouten en moeren geleverd. Opbouw liep daardoor 4 dagen uit . Jammer hoor
Pluspunten
snelle en gepaste herstel van een leveringschade
Pluspunten
Mooie constructie van de stelling en toch eenvoudig te monteren
Verbeterpuntentransport was zeer matig, wel op tijd volgens opgave maar het pakket was flink gaan schuiven. weliswaar geen schade door onstaan
U had een aanbieding waar ik wel belangstelling in had, maar omdat de verzendkosten nogal hoog werd heb ik er van af gezien.
Pluspunten
Uitstekend geholpen aan kwalitatief goede stellingen.
Pluspunten
Correcte en adequate opvolging van onvolkomenheden in de levering door uitstekende Service verlening.
VerbeterpuntenMet telefonisch contact lijkt het er soms op of een antwoord apparaat opneemt!
Pluspunten
Gebruikte stellingen van goede kwaliteit! Afspraak is afspraak.
Pluspunten
Overzichtelijk site, eenvoudig bestellen. Als je goed let pp de aanbiedingen kun je daarnaast nog redelijk geld besparen. Electronisch betaling ging mis, maar na bellen verliep alles direct en netjes via (proforma) facturatie.
VerbeterpuntenLengten en breedte maten worden per stelling nog wel eens verschillend opgegeven, bijvoorbeeld bxhxd en dan weer hxbxd. Bij de levering was aangegeven een dag later te komen, maar dat is of niet doorgegeven of niet opgevolgd door transporteur. Door voorzorg maatregelen is alles wel goed gekomen (was niet aanwezig bij aflevering). Enkele delen waren (licht) beschadigd (krassen en deuken). Gezien de aflevering van de stelling op de oprit lag dit aan de transporteur.
Pluspunten
Een en al lof, helemaal top, zeer goed gevoel aan over gehouden.
VerbeterpuntenZo moest het overal zijn, ga zo door.
IJsselstraat 9
5347 KG Oss
Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.