Pluspunten
Na het plaatsen van een offerte aanvraag zeer snel reactie ontvangen. De levertijden van de materialen waren ook volgens afspraak.
Pluspunten
De levering verliep vlot. We zijn tevreden over de stelling. In de toekomst zullen we zeker nog een keer bestellen.
VerbeterpuntenVooraf aangeven dat een heftruck nodig is.
Pluspunten
Bij ons was er een foutieve levering maar de nazorg en het correcte afhandelen van het probleem was super! Er was ook geen discussie omtrent de fout en uitgebreide excuses. We maken allemaal wel eens fouten maar dit toegeven en direct een oplossing bieden is een meerwaarde.
VerbeterpuntenIets meer informeren naar het gevraagde product, bleek achteraf dat de door ons gevraagde dwarsliggers niet meer bestaan en de geleverde dus ook niet pasten in onze rekken.
Pluspunten
Degelijke materialen
VerbeterpuntenMail sturen als de levertijd niet overeen komt met de tekst op de website.
Pluspunten
Begra is een bedrijf dat zijn afspraken nakomt, denkt mee en is oplossingsgericht.
VerbeterpuntenOnderlinge afstemming, controle goederen binnen de vestigingen zodat de juiste materialen worden uitgeleverd is naar mijn mening te verbeteren.
Pluspunten
Zeer groot assortiment. Snel oplossen van problemen
VerbeterpuntenCommunicatie intern, liep verkeerd waardoor langere leverdatum. Werd overigens zeer netjes een snel opgelost.
Pluspunten
Hebben kennis en hierdoor kunnen ze ook meedenken aan een goede indeling om de maximale opbergruimte te benutten.
Pluspunten
Houden aan gemaakte afspraken en op verzoek uitgebreide financiele info ivm gedeeltelijke vooruitbetaling
Pluspunten
Zeer vriendelijk en snel geholpen. Prima materiaal. Ik koop altijd gebruikte stellingen, maar die zijn als nieuw. Goede en vlotte afwikkeling en kom je een paar klipjes of zo te kort. Worden zonder vragen meegegeven. Super.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Helder en duidelijke communicatie,prijstechnisch goed en goede kwaliteit.
VerbeterpuntenVriendelijk ontvangst bij afhaal van bestelling.en iets snellere levertijd.
Pluspunten
Eerder een beoordeling gegeven welke niet zo positief was. Meteen na het versturen van de eerste beoordeling is er contact met mij opgenomen en de knelpunten zijn besproken. Super, na 3 dagen waren alle besproken punten opgelost. Bas, bedankt voor deze sneel reactive en nog snellere oplossing.
VerbeterpuntenVerbeterpunt zou zijn dat niet de monteur het project keurdt maar dat er hiervoor iemand langskomt om alles nogmaals na te lopen
Pluspunten
Degelijk en kwalitatief goed materiaal.
VerbeterpuntenLevering had iets sneller gemogen.
IJsselstraat 9
5347 KG Oss
Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.