Ga zeker vaker bestellen bij Deloox

Prima en duidelijke site. Snelle bezorging.

Vlotte service en pakje perfect geleverd.

Alles picobello in orde

Bestelling netjes gelevert , alles juist en snel, dus heel blij

50/50

Een bestelling had ik binnen een dag op kunnen halen bij een claim place! Dit ging om 2 ba’dee al oud geurtjes va Lataffa Maar mijn andere bestelling duurt bijna 2 weken en ik wacht Nogsteeds.. dit gaat om de maahir legacy en een Yara geurtje van Lataffa. Als tip geef ik om dit geurtje van de site af te halen om trage service te voorkomen..

Hele snelle levering. Maar ook een ruime assortiment aan spullen.

Snelle en goede service

Snelle en goede service.

Topmerken tegen laagste prijs!

Douglas had een kortingsactie van mijn favo luchtje (Prada Luna Rossa Ocean). Deloox was niet alleen nòg voordeliger maar ook nog een grotere inhoud! Doug las!

Perfecte klantenservice

Pakket zorgvuldig en super snel verzonden. Originele parfum, yara lataffa parfum blijft lang zitten. Erg tevreden met mijn aankoop. Heb mijn nieuwe favoriete website dankzij jullie gevonden

Super snel geleverd

Heerlijke geur Angel

Makkelijk en snel

Goedkope geuren en ruiken erg goed

Great service

Delivered next day, cheaper than the shops and Airport Duty Free!!! I shall be using Deloox again for sure!!!

Een geweldige ervaring en goede prijzen

Ik had een leuk cadeau nodig . Zo een beetje aan het rond snuffelen op de site voor een lekkere geurtje (hermes), net wat ik nodig had ook nog in een cadeau verpakking met extra's erbij en de prijs was helemaal top. Zeker een site om aan te bevelen. Ruud van de laarschot

Prima !!!!

Prima eerste ervaring,beloofd voor vervolg!!!

Geweldig snel!

Ik had mijn levering niet de volgende dag verwacht. Dus bedankt om dit zo snel te leveren! Proficiat!

Makkelijke site, veel producten en een hele snelle levering!

zeer tevreden

Alles was goed snelle levering goeie kwaliteit. Beetje onduidelijk over hoe ik moest retouren maar dat is 9/10 keer niet nodig. Alles gingt top!

Goede en snelle levering

Daarnaast was het artikel precies zo as ld omschreven.

Ruime keuze tegen mooie prijzen.

Snelle levering ruime keuze tegen mooie prijzen. Alleen jammer dat je aangeeft cadeauverpakking te willen ervoor betaald maar het niet krijgt. Heb gemaild maar geen antwoord das dan weer jammer.

Gewoon zoals het hoort..betrouwbaar.

Zeer goede en duidelijke side. Snel en netjes geleverd. Kom zeker terug.

geweldige service en spot goedkoop

Voor de 2e keer parfum gekocht. Ik had nog een vraag, gebeld met de klantenservice, die heel behulpzaam was, en mij direct van het voor mij juiste antwoord voorzag. Geweldige service. Dank jullie wel.

Uitstekende beautywebshop!

Ik ben zeer tevreden over deze beautywebshop. De webshop biedt een uitgebreide keuze aan topmerken en de producten zijn ook nog eens zeer goed geprijsd. Deloox.nl is vaak tientallen euro's goedkoper dan de bekende webshops. Je bestelling wordt keurig en snel afgeleverd.

Perfecte prijs en verzending, heerlijke geuren

Ik heb Versace Dylan blue hier besteld, het was binnen 1 dag binnen. Dus topservice en snelle levertijd. Mijn ervaring was heel erg goed en ik ga voor altijd hier bestellen. Ga zo door!

Fijn gewinkeld

Alles op yijd gekregen

Snelle bezorging, goed verpakt.

Altijd snel bezorgt en goede prijzen.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.