Top !!

Via vriendin ben ik bekend gemaakt met jullie site . Parfum besteld en dit had ik al heel snel binnen. Nu bestellen de meeste van mijn vriendinnen en kennissen bij jullie . Top !!!

Voordelig product en prettige verzendmogelijkheden

De giftset van Paco Rabanne Fame is écht supervoordelig. Heel fijn vond ik, dat ik bij het bestellen meteen op eenvoudige wijze kon kiezen voor een afhaalpunt in mijn buurt. Als ik weer eens iets van (eau de) parfum wil ga ik eerst bij Deloox zoeken.

Snelle levering, de mannen waren blij met dit geurtje, ze spoten het gelijk op en het was goed gekeurd, toppie.

Goede prijs en snel geleverd!

Goede prijs en snel geleverd!

alleen positieve commentaar..

prima ervaring gehad hoor..

Dune van Chistiaan Dior online besteld

Gemakkelijk besteld, goedkoopste aanbieder, snelle levering.

Top top top

Hele goeie ervaring binnen en dag thuis. Ik raad het zeker aan

Excelente!

Entrega rápida e preço imbatível.

Bijzonder tevreden!

Ik was zeer verwonderd over de prijs! Nergens zo'n lage prijs gezien. En ook erg blij met de vlugge levering.

Snelle levering en mijn zonen ruiken weer erg lekker!

Slecht

Ontving een vermoedelijk niet-originele Azzaro Pour Homme. De fles wijkt duidelijk af van een origineel — het logo is anders en de geur verdwijnt binnen no-time. Klantenservice loste niets op en weigert terugbetaling. Klacht ingediend bij Thuiswinkel Waarborg. ⚠️ Let op medekopers: controleer altijd uw product goed bij ontvangst en vergelijk het met een origineel. U kunt ook uw batchcode controleren via checkfresh.com.

Heel content

İk heb een cadeau gekocht voor moederdag het was geel mooi

Voor het eerst hier besteld, makkelijk, snel en betrouwbaar.

Snel en netjes geleverd. De prijs is ook zo’n verschil vergeleken met in de winkel helemaal top. Zeker aan te raden!

Beste parfum webshop!

Heel scherpe prijzen, een uitgebreid aanbod en goede producten! Je kan hier terecht voor zowel niche, designer als dupe / Arabische parfums, en nog veel meer!!!

Snel en netjes geleverd

Ik bestelde zelf voor het eerst op Deloox.nl snel geleverd . Voor herhaling vatbaar .

Een ruim assortiment, overzichtelijk gepresenteerd en een snelle levering! Een fijne kennismaking !

Niet helemaal tevreden

Bij de bestelde parfum had ik een extra geschenk verpakking gekocht. Echter zat deze verpakking niet in de doos. Dat vond ik wel slordig aangezien ik daarop had gerekent. Het bedrag van de verpakking is wel terug geboekt.

Good

Fast delivery and great products!

Fijne ervaring

Goede ervaring , de favoriete geur van mijn man kunnen vinden en levering was prima. Aanrader!

Snel, mooie prijs

Dik tevreden, snelle levering. Scherpe prijs.

Goede service en voordelig

De service was goed en levering volgens afspraak Tevens zeer voordelig

Aangenaam verrast

Ken jullie bedrijf niet maar als ik parfum nodig heb, zal ik zeker via jullie langskomen.

Scherpe prijzen en snelle verzending! Ben zeer tevreden.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.