Filtre

Goed product snelle levering

Goed product, snelle levering

Lekkage in originele doos zonder oplossing van Deloox

Bij aankomst van mijn bestelling (Erba Pura) bleek er lekkage te zijn. Ik heb onmiddellijk contact opgenomen met Deloox en foto’s en video’s doorgestuurd zoals gevraagd. Daarna bleef het volledig stil. Geen enkel antwoord, geen enkele oplossing. Enkele dagen later heb ik opnieuw een e-mail gestuurd. Wéér geen reactie. Dit is pure minachting van de klant. Als alles goed gaat, verkoopt Deloox prima, maar zodra er een probleem is, laten ze je gewoon in de steek. Je blijft achter met een kapot product in je handen, zonder enige service. Ik koop hier al jaren, maar dit gedrag is schandalig en totaal onprofessioneel. Dit is geen service, dit is amateurisme van het hoogste niveau.

*****

Bestelling gedaan met ordernummer: 15951124 Pakket retour gestuurd op naar DHL met retourlabel Postcode: ***** Dus check zelf maar mensen, en oordeel zelf! Die ik via hun heb moeten kopen. 4 juli 16:56 ingeleverd bij DHL punt 4 juli 18:10 opgehaald door bezorger bij DHL service point. Meerdere keren contact gezocht met Deloox, zowel telefonisch als via mail. Hun antwoord is gewoon letterlijk dat ik het pakket verduisterd heb! 3 x geschil in gediend bij Klarna. Deloox zegt letterlijk tegen Klarna dat hun niks ontvangen hebben en dat Klarna een incasso bureau in moet schakelen en dat ik voor de kosten op moet draaien! Dan maar via deze weg, dat Deloox het op lost misschien!

Snelle levering en scherpe prijzen

De prijs verhouding m.b.t. winkels secu sites maken het verschil. Levering is zoals men belooft vandaag besteld en de volgende dag thuis .

correct geleverd

Deze bestelling is vlot geleverd. Ga er zeker nog kopen

***** Amouage

Ik heb een parfum Amouage bij Deloox gekocht, een paar manden geleden. Is ****, is een ******. Ik stuur een mail naar de klantservice, met alle bewijzen en foto's. Na 1.5 weken ze antworden. Ik moet de parfum terug sturen voor onderzoek. Na 1.5 weken ik krijg de antwoord: is geopend en ze kunnen niet meer het verkopen... en alle de bewijzen en fotos van de **** parfum dat ik had verstuurd? Geen woord over. ***********!!!

Snel geleverd en de prijs is een stuk lager

Tresor bodylotion besteld. Niet duur. Volgende dag in huis. Goed verpakt.

Super snel bezorgd en prima spul.

Kreeg het bizar snel geleverd en originele producten tegen een lage prijs.

Uitstekend en zeer tevreden!

Snel, correct en makkelijk te bestellen, goede website, een aanrader dus !

Snel en goed

Goede service, goede prijzen en snelle verzending

Fris en mannelijk

ROMA Uomo van Laura Biagiotti is een verrassend frisse eau de toilette die de hele dag blijft hangen, heb hem geprobeerd voor de meer dan schappelijke prijs en was aangenaam verrast...een blijver!!

Fijne prijzen!

Hele fijne prijzen en een snelle verzending. Mijn pakketje kwam ook goed ingepakt aan.

Super Mooie prijzen en snelle verzending

Prijzen en aanbiedingen zijn super interessant! Snelle verwerking en levering!

Subliem

Op 12/082025 bestelling geplaatst En inderdaad zoals gemeld op de site voor 19u00 uur besteld,morgen in huis als de producten op voorraad zijn Ja hoor alles prefect en goed verpakt afgeleverd op 14/08/2025 Ik raad deloox zeker aan 10/10 Geloof niet alles wat de mensen in de reviews beweren Ik ben een tevreden klant

Very convenient

Convenient and timely delivery.

Teleurgesteld

Ik heb meerdere keren bij Deloox besteld en was altijd tevreden over de prijs en snelle levering. Helaas is mijn laatste bestelling een enorme teleurstelling geweest. Ik had 5 flessen parfum besteld, maar er zijn slechts 3 geleverd. Sindsdien heb ik meer dan 5 berichten naar de klantenservice gestuurd, maar ik krijg geen enkele reactie. Het is frustrerend om zo genegeerd te worden, zeker als goede klant. Jammer dat een bedrijf waar ik vertrouwen in had, zo slecht met klachten en service omgaat. Ik hoop dat dit wordt opgelost, maar op dit moment kan ik Deloox helaas niet meer aanbevelen.

Snel bezorgd

Goede prijs

Slecht services en slecht producten!

Ik ben zeer teleurgesteld in zowel de kwaliteit van de producten als de klantenservice. Na mijn verzoek om het aankoopbedrag terug te krijgen, besloot het bedrijf zelf een controle uit te voeren en weigerde vervolgens de terugbetaling. Producten zijn weer terug gestuurd naar ons toe. Helaas geen goede ervaring – ik raad anderen aan om goed op te letten bij een aankoop hier.

Alles verliep goed en mijn bestelling is goed aangekomen. Ik kan er ook alles vinden wat ik wil dus dat is ook top.

Bestelling na twee weken nog altijd niets geleverd en geen antwoord op mijn mailtjes.

Ik deed een bestelling op 14 juli en heb deze nog altijd niet mogen ontvangen. Inmiddels heb ik drie mails gestuurd waar mijn bestelling blijft maar waar ik tot op heden geen antwoord op kreeg. Als ik hen bel krijg ik constant een bandje met dat ze niet bereikbaar zijn. Ik vraag me af wanneer mijn bestelling nu geleverd gaat worden en wat er daar loos is omdat je ze niet kan bereiken.

zeer goed

1ste keer een bestelling geplaats en zeer aangenaam verrast levering de dag erna zoals vermeld zeer goed heb al terug bestelling geplaats.

Goede prijs en snelle service

Erg fijn om mijn favoriete luchtje hier toch nog te vinden. En ook nog tegen een prima prijs. Het bestelproces verloopt ook soepel. Neem daarbij de snelle levering en je kan niet minder waardering geven dan 5 sterren.

Voor 22 uur besteld....

Ik heb afgelopen maandag rond 13 uur mijn bestelling geplaatst voor 3 parfums. Er staat duidelijk bij die 3 parfums, voor 22 uur besteld is de volgende dag in huis. Het is nu vrijdag, niks in ontvangen. Zojuist een melding gekregen dat het vandaag wordt verzonden naar de koerier. Morgen heb ik een feest waar de parfums cadeau moeten worden gegeven, maar ik met lege handen aan zal moeten komen.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH