Filtre

Top prijzen en snelle service en verzending.

Volgens mij echt altijd de beste prijzen , goed assortiment en snelle verzending, bestel er zeker weer.

Fijne webshop

Heb parfum besteld Snelle levering en goedkoper mijn favoriete geur bij jullie gevonden! Ik ben heel tevreden !!!!

Alles is heel erg vlot en goed verlopen.

Zeer klantvriendelijk en goede producten.

Ik voel mij opgelicht

Ik heb onlangs een parfum besteld bij Deloox, welke niet voldeed aan mijn verwachtingen. Ik heb de parfum met één spray getest, vervolgens netjes weer ingepakt en teruggestuurd. Vervolgens kreeg ik een e-mail van de klantenservice dat zij een waardevermindering van het product van 25% hadden vastgesteld, omdat het geopend en gebruikt was. Ik zou dus maar 75% van mijn aankoopbedrag ontvangen. Dit is echter een schending van het herroepingsrecht, wat ook door de Rechtbank van Amsterdam in een vergelijkbare zaak (zaaknummer: 9998161 CV EXPL 22-9380) is bevestigd. Zelfs na het aanleveren van deze jurisprudentie, bleef Deloox voet bij stuk houden. Als klap op de vuurpijl trachten zij nu mijn recensie op Trustpilot te laten verwijderen. Ik vraag mij af bij hoeveel mensen ze deze werkwijze hanteren en of ze hier geld aan verdienen. Wees je dus bewust van het feit dat je mogelijk niet je volledige aankoopbedrag terugkrijgt, wanneer je een parfum bij ze bestelt.

Alles wordt altijd netjes en op tijd bezorgd!

Ik ben altijd blij met Deloox! Ze hebben een ruim asortiment. Bestellingen worden snel geleverd en ook naar bijv. een pakketautomaat(wat niet alle bedrijven doen

Geweldig parfum, ik bestel terug!

Veel keuze in parfums aan een prijs die je nergens anders kan vinden. Levering verloopt heel snel en stevige verpakt! Benieuwd wat mijn dochter van haar verjaardagscadeau zal vinden! Topper!

Snelle levering alles was perfect

Geweldige service!

Ik had hier al meerdere keren besteld en het was altijd perfect aangekomen. Laatst had ik een product ontvangen dat beschadigd was. Er zat een breuk in de bovenkant van de parfumfles. Ik ben uitstekend geholpen door Nicolle van de klantenservice via e-mail. Ik zal hier zeker blijven bestellen!

Erg fijne webshop

Ik kwam bij deloox uit omdat zij mijn producten het goedkoopste aanboden via internet, maar ook hun service en verzending zijn top. Dus ook zonder de hoofdprijs te betalen kun je hier fantastisch shoppen

Hoge kwaliteit voor redelijk prijzen.

Mijn bestelling was snel bezorgd, de parfums zijn heerlijk and komen in een mooie verpakking. Ik ben zeer tevreden.

Keuze

Veel keuze tegen goede pryzen.

I bought Diesel only brave perfume 125ml 49 euro. At shop same volume more than 100 euros

Quick delivery,real quality,cant believe for that price same perfeum,like at shops. Thank you Deloox

Goed geholpen door de klantenservice.

Er was iets misgegaan met mijn bestelling bij de DHL. Dit is uiteindelijk opgelost met dank aan Banu die werkt op de klantenservice. De telefoon werd snel opgenomen en ik werd door haar keurig te woord gestaan. Opgelucht dat we onze bestelling toch nog hebben gekregen.

Kwalitatief, zeer overzichtelijk en vertrouwd :)

Pakketje op tijd en goede levering. Snel binnen en zeer tevreden met product. Zeker een top website en goede service, echt een aanrader! ;)

Snelle levering, helaas door de post vertraagd. Mooie shirtjes

Snelle verzending en goed prijzen

Faire prijzen en snelle levering.

Deloox is top

Snel geleverd goede prijs

Snel geleverd goed prijs hoeveelheid

Snel en makkelijk te bestellen

Site is erg overzichtelijk. Alle eigenschappen van het product is duidelijk beschreven. Geweldig dat de bestelling de volgende dag al bezorgd wordt. Terugkerende klant hier!

Alles is netjes

Goede producten en een ruime assortiment met de beste prijzen.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Op aanraden van mijn college een bestelling geplaatst op jullie site. Meerdere keren via ander sites m’n parfum besteld wat **** bleek te zijn. Nu mijn originele parfum voor een leukere prijs dan bij de bekende parfumerie zaken. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen

Hele snelle levering en duidelijke informatie

Ik heb al 2x besteld met deloox voor een clone. Wat ik mss zou aanbevelen is dat er bij de clone staat met welke deze (originele) vergeleken wordt (dit moet je nu opzoeken op een andere site). Ik vind het positief dat het af en toe in aanbieding komt zodat je die aan een redelijke prijs kan beoordelen. (het is altijd een gok en je kan het niet uitproberen zoals in een winkel) Degene die ik bestelde waren niet altijd goed maar 2 van de 4 waren ok. (odyssey homme blijft het langste hangen. Hunter was ook goed maar gaat snel weg). Ook een positief punt is dat de verzending met een bepaald bedrag ook gratis in naar België (anders zou ik het wsl niet bestellen gezien het risico)

Super tevreden

Echt heel tevreden, goede prijs en snelle levering

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH