Filtre

super snelle bezorging en goedkoop

Mijn pakket is de volgende dag gelijk gekomen dankzij deloox zijn snelle service

Excelent

Een speciaal parfum, perfect voor mijn smaak!!

Bestellen ging makkelijk, pakket was snel binnen en een zeer goede prijs voor mijn parfum.

Niet correct

Besteld voor vakantie op woensdag , op website stond volgende dag geleverd en is pas week erna maandag geleverd dus niet meer kunnen gebruiken voor vakantie !

Alles zoals voorzien !!

Mijn bestelling werd corect afgeleverd ,en voldoet aan mijn verwachting !

Lekker goeiekoop en super snel!

Voor de tweede keer iets gekocht, erg tevreden: goedkoop en snel geleverd en gemakkelijke site ! Ben 82 jaar en zelfs voor mij simpele bestelling! Volgende keer weer !

Gewoon top

What you see is what you get

Super goede service!

Het was super makkelijk en snel te betalen en het pakketje kwam de volgende dag al. Het was ook niet nep! Top winkel!

Oke!

Snel en fijn

Genial

Muy bien, todo muy rápido y muy alta calidad

Toppie

Mijn lievelings douche gel zooo goedkoop hier Scheelt een hoop geld En snel geleverd Web site ook easy Bestel volgende keer weer TOPPIE

Goede scherpe prijzen en snelle levering!

Goede scherpe prijzen en snelle levering! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Zeer betrouwbaar

Kom zeker terug

Excellent

Top kwaliteit Top levering Zeer goed prijs

Precies wat ik wilde

Super makkelijke site en goed vindbare producten voor eerlijke prijzen. Want te veel betalen wilt niemand natuurlijk en de verzending was ook super snel

Excellent super fast delivery and glad to purchase from here.

Great experience.

snel en correct!

Beste mensen, Complimenten voor de verzending van het door mij gekochte artikel. Ook mijn ervaring met DHL was zeer positief. Veel succes met jullie activiteiten! groetend, Willem Sluijs

Uitmuntende service en prijs.

Alles correct en snelle levering

Het was heel gemakkelijk om online te kopen tegen een hele goede prijs en ik had het binnen 24 uur in huis.

I loved it

The order arrived perfectly. The perfumes are of great quality, I loved it

Snelle levering en goeie aanbiedingen zou hier zeker meer bestellen!

Geleverd volgens afspraak.

Alles prima in orde.

Goede service, snelle leveling en mooie prijs. Top bedrijf

Goede service, snelle leveling en mooie prijs. Top bedrijf

Ruime keuze en snel geleverd

De parfum die ik zocht heb ik op deze site gevonden. Kende de site niet. Ruime keuze en snelle levering. Perfect voor een volgende bestelling

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH