Filtre

Super snelle bezorging, ‘s avonds besteld de volgende dag al in huis

makkelijke site

op de site alles gemakkelijk te vinden en wat ook belangrijk is voorheel aantrekkelijke prijzen

Producten tegen lage prijs

Top! Ik had voor 22:00 besteld en netjes de volgende dag in huis. Ik zie dat niet iedereen deze ervaring heeft maar ik ben er echt super blij mee!! Ik twijfelde of het wel echte producten waren omdat het echt veel goedkoper is, maar tot nu toe ben ik ervan overtuigd dat het echte producten zijn! Nogmaals in een woord: top! Ik bestel hier zeker weer.

Super snelle levering van een goed product

Fijn dat de wachttijd kort is en het parfum de echte is!

Fijn

Een super fijne site met uitgebreide keuze is parfums en ook snel geleverd ik had het al de volgende dag in huis

Goede service!

Deze keer heeft het wat langer geduurd totdat ik mijn producten ontving maar ik vond het niet erg. Jullie bieden altijd een goede service!

Alles perfect !

Alles perfect verlopen en duidelijke info.

De prijs

Ik had mijn bestelling op 3dagen

Perfect !!!

Uitstekende keuze

Op tijd de levering gekomen. Het pakket was heel en super mooi ingepakt.

Snelle levering Correct

Duidenlijke site

Scherpe prijzen en snelle levering zal zeker meer van jullie site gebruik maken

Snelle levering tegen scherpe prijs

Bestelling was snel geleverd. Prijs is erg scherp, verpakking netjes en degelijk, dus een topper

Groot assortiment, goede prijs, lang wachten

Assortiment groot en goede prijs, duurt wat lang voordat ik de spullen in huis heb.

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd

Good price, fast delivery

Very good prices and superfast delivery

Goedkoop, snel en heerlijk

uitstekende eerste winkelervaring

Vergeet de onzekerheid van online shoppen, waarbij je een flesje parfum bestelt en je je afvraagt of het een leeg flesje is dat in een doos heeft gestaan en op iemands zolder is gevuld met aangelengde parfum. Mijn bestelling werd snel en professioneel beantwoord met een bevestiging per e-mail en nog sneller verzonden met DHL. Dit bedrijf overtreft de grote winkels met hun snelle levering en aantrekkelijke prijzen. Goed gedaan, Deloox. Jullie zijn het beste alternatief voor letterlijk een parfumerie binnenlopen, een geur uitproberen en kopen. Bedankt dat jullie dit zo'n uitzonderlijke ervaring hebben gemaakt.

Al vaak hier besteld, alle snelle levering, top producten en een stuk voordeliger.

Super service, 's avonds besteld, volgende morgen in huis.

Zeer goede service, snelle levering.

Very good

Happy with my purchase

Grote keuze perfect geleverd

Makkelijke en overzichtelijke site grote keuze, snel en perfect thuis bezorgd.

Heel fijn

Het was super snel geleverd

Mooi aanbod aan voordelige prijzen. Snelle verzending. Top!

Goed op rijd geleverd

1ste levering was de dag erna 2de leveringen ben ik aan het wachten heb vrijdag een bestelling gedaan

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH