Filtre

Zoals altijd gewoon goed!

İk heb al een aantal keer via Deloox parfum besteld, het is altijd goed verpakt en snel bezorgd. Volgende dag heb je het pakketje al binnen. Tevens ook geweldige prijzen, goedkoper dan de concurentie.

Goede prijzen!

Goede prijzen, snelle verzending en prima verpakt!

Ik had diverse producten besteld. Na 3 weken wilde ik uit de doos een flacon halen. Deze bleek tijdens transport kapot te zijn gegaan. Na mail gestuurd te hebben, hebbik na 2 dagen een nieuwe flacon ontvangen. Goede service

Snel en goedkoop.

Altijd supersnel geleverd. Originele producten aan lage prijzen. Dat zijn de redenen dat ik bij Deloox blijf bestellen.

Snelle levering mooie producten

Niet alles geleverd en geen reactie op klacht!

Negatief

Deloox heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Ik ben buitengewoon tevreden met mijn recente aankoop bij Deloox van hun eau de toilet. Van begin tot eind was mijn ervaring uiterst positief. Het bestelproces verliep buitengewoon soepel en eenvoudig. De website van Deloox is gebruiksvriendelijk en bood een uitgebreide selectie van producten om uit te kiezen. Het was gemakkelijk om het gewenste eau de toilet te vinden en mijn bestelling te plaatsen. Wat me echt aangenaam verraste, was de snelheid van de verzending. Mijn bestelling werd binnen de kortste keren geleverd, en dat was geweldig, want ik kon niet wachten om het product uit te proberen. Bovendien was ik onder de indruk van de zorg waarmee mijn producten waren ingepakt. Alles was keurig en veilig verpakt, zodat mijn eau de toilet in perfecte staat arriveerde. Na het openen van de verpakking was ik meteen verliefd op de geur van het eau de toilet. Het product zelf overtrof mijn verwachtingen en ik geniet er elke dag van. Al met al was mijn ervaring met Deloox uitermate positief. De eenvoudige aankoop, snelle verzending en zorgvuldige verpakking hebben mijn vertrouwen in het merk versterkt. Ik zal zeker terugkomen voor meer aankopen en zou Deloox ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar hoogwaardige producten en uitstekende service. Bedankt, Deloox, voor deze geweldige ervaring!

snelle levering en snel besteld

Snelle levering van vele geuren

Top aflevering van de bestelling en zeer snel geleverd.

heel goed

snel geleverd

Fijne site en goed aanbod,

Positief en snelle levering.

heel snelle service

de parfum die ik aangekocht heb, was 50 euro goedkoper dan in de winkel. De volgende dag al geleverd! Een echte aanrader!

Heel vlotte afhandeling en dag erna afgeleverd. Zeer veel mails met uitleg van en wanneer de levering gaat plaats vindrn.

Lekker vlot besteld en vlot geleverd top

Goedkope zooi ipv dure parfum ontvangen

Dure parfum besteld en zeker snel= 2 dagen goedkope eau de toilette mogen ontvangen. Dus zo ruim 60 euro kwijtgeraakt aan een bedrijf wat niet snel reageert op hun klanten mail. Bellen is niet mogelijk.

Top service! Aanrader

Kan weinig zeggen als top! Mij zien jullie weer terug!

Snelle, perfecte levering en prima prijs/kwaliteit

Ongelooflijk scherpe prijs voor hoogwaardig kwaliteitsproduct!

Ik heb verschillende sites vergeleken en Deloox.nl strak er met kop en schouders bovenuit! Heel scherpe prijzen! Een echte aanrader!

Beste website voor cosmetica aan top prijzen

Jullie website is handig in gebruik en je vindt er altijd de beste prijzen voor alle cosmetica. Geweldig gewoon en ik geniet er dus van!

Correcte communicatie en levering

Goede ervaring

De volgende dag al in huis

Schandalig

Ik had de Lataffa Ana Abiyedh Rouge gekocht voor mijn vriendin. Op de website stond een foto van de originele met een rood buisje vanbinnen, toen we het ontvingen was het doorzichtig en geen originele maar een kopie van de echte. Ik vind het heel spijtig en als ik niet geholpen word met een terugbetaling of de originele parfum ga ik hier zeker niet meer bestellen.

CK One

Dinsdag staat de Ck One Summer aan 25,95€ ipv 37€, nu staat hij aan 49,89€ ipv 59,70€. Met dat dinsdag mijn betaling er niet doorging zou ik nu het dubbele moeten betalen. Was steeds tevreden, maar dit overstijgt mijn verbazing. En dat het zo nog op Google staat dus maak niets wijs. Erg teleurgesteld deze keer en wacht op de prijsverlaging!

Heel goed website

Ik ben erg blij met de algehele winkelervaring en de snelle levering. Zeker een aanrader!

Snelle levering; prima verpakt

5 Parmentierweg