Filtre

Super service

Parfum was inderdaad heel snel binnen en het was goed ingepakket om het niet te beschadigd.

Dit was niet de eerste keer dat ik bestelde, snelle en zeer propere levering en dan ook nog eens een goede prijs

Snel verzonden!

Top product en levering!

Top product, Lancôme Idôle, snelle goede levering tegen goedkoopste prijs. ( gratis levering)

Snel en goed

Gemakkelijk en super snel geleverd !

Zeer goed, snelle levering

Topservice

Goed product en snel geregeld

Ik wist niet of het n betrouwbare site was maar vanwege de korting heb ik toch het risico genomen en ik ben zeer tevreden. Een 10

Bestellen vlot, levering perfect.

Alles prima, geen enkel probleem.

Doen wat er beloofd levering in een dag en goede service .bedankt

Geweldige service ga zo door

Intriest de courierdienst waar jullie mee werken

Met dat jullie DHL als courrier dienst hebben … heb ik het pakket NIET ontvangen.. omdat het deurtje de lockerkast niet openging.. dus gaan we nu kerst in zonder geschenkjes.. Ik heb jullie dienst op de hoogte gebracht maar tot op vandaag nog niks ontvangen.. echt jammer want ik ben 80Euro armer.. echt een scam

Snel het juiste artikel geleverd

Ben blij dat ik via Deloox de oogcreme van Loreal Paris heb kunnen bestellen, was in de winkel niet meer verkrijgbaar.

Duidelijke communicatie, snelle levering, goede prijzen

Eerste keer besteld. Erg duidelijke communicatie en snelle levering Zeker voor herhaling vatbaar

Geweldig!

Mijn items waren in topconditie en snel geleverd!

Stressvol

Ik had een geurtje besteld en er stond bij vermeld vandaag voor 22.00uur besteld, morgen in huis. Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen en ik heb niks gehoord van de bezorger dus mijn eerste gedachte was, :ohjee, ik ben erin getrapt. Vervolgens ging mijn deurbel de dag erna en had ik plots toch mijn bestelde geur. Was natuurlijk ontzettend blij maar heb wel veel stress ervaren doordat er 0,0 communicatie was. Alsnog erg happy natuurlijk!

Altijd goede aanbiedingen

Hele fijne webwinkel, met groot assortiment en altijd voordeliger als bij de reguliere parfumerieën!

Heel erg prettig

Erg prettig, ik wilde een luchtje die over het algemeen niet in Nederland verkocht wordt. Heb het hier besteld en was de volgende dag al binnen!

erg blij met de service, goede acties en snelle levering, ideaal voor mijn kerstcadeau

Super goeie prijzen en snelle levering

Ik was op zoek naar een bepaalde herenparfum die ik nogal duur vond bij anderen. Bij Deloox vond ik deze parfum aan een gunstigere prijs en op de koop toe werd hij nog heel snel geleverd.

Vlot

Een vlotte winkelervaring met duidelijke uitleg. Levering verliep ook heel vlot!

Een goeie site en makkelijk om te bestellen en snel in huis!

Goed, fijne site en makkelijk bestellen

Zeker voor herhaling vatbaar

Redelijk korte levertijd, goed schokvrij verpakt, premium eau de toilettes merken voor een scherpe prijs. Uitgebreid gamma en keuze. Goed overzichtelijke website met eenvoudige bestelprocedure. In een woord: AAA++

Twee mooie Arabische parfums besteld en de dag erop had ik ze in huis! Ook nog veel voordeliger dan bij andere webshops. Wat ik ook fijn vind is dat ik met Klarna achteraf kan betalen.

Super tevreden van de service !!

Super tevreden snelle levering!

top service

mooi op tijd geleverd. Breekvrij verpakt....netjes gedaan

Ze doen wat ze beloven

Goede kortingen op kwaliteitsproducten en inderdaad de volgende dag in huis. Top dus

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH