Filtre

Super snel

Echt bestellen en volgende dag in huis Superrrrr dus

Super goed en betrouwbaar

Super snel thuis geleverd paar keer er besteld een echte aanrader

Snel en duidelijk

Duidelijke en goede prijzen, snelle levering. Voldoet aan de verwachtingen.

Supersnelle levering!

Snel geleverd en professioneel verpakt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Echte aanrader!

Makkelijker kan niet

Ruime keuze, goede prijzen en supersnel bezorgd zonder bezorgkosten.

Ik bestel bij Deloox omdat de prijs lager is, de verzending gebeurd erg snel en mijn pakje is steeds netjes verpakt.

Goed en een voordelige prijs

Alleen jammer dat er geen monsters in het pakket zitten . Gewoon een leuk extraatje

Lekker snel

Wat ik verwachte kwam uit.

top

eerste maal iets besteld online en perfect afgeleverd op de data die ik meekreeg, ook de prijs viel zeer goed mee , zal mij niet weerhouden om in de toekomst nog wat te bestellen, groetjes uit Nieuwpoort aan zee

fast delivery and good price

I found the products I needed for a really good price and delivery was very fast so I didn't have to wait a lot to start using them

perfect

Alles verliep zoals verwacht.

Prijs, verpakking, levering … alles zoals het moet.

Super tevreden.

Zeer snelle levering, mooie prijs

Goed en snel geregeld met een gemiddelde prijs

Nette bestelling geleverd

Super service!

In de avond een bestelling geplaatst, volgende dag meteen ontvangen! Ik zal Deloox zeker aanraden in mijn omgeving.

Snelste levering ooit!

's Avonds besteld, dag erna 's morgens in huis! Sneller kan niet! Was keurig verpakt! Top!

Gewoon goed!

Mijn allereerste bestelling bij Deloox.nl en alles liep vlot zoals het hoort.

Super goede service en kwaliteit!!

Super handige website bestelling werd heel snel verstuurd en mooi verpakt met bubbeltjes plastic!

Zeer tevreden met mijn inkoop

Scherpe prijs en snelle service!

Snelle service en bezorging. Dat ook nog voor een uitstekende prijs. Een aanrader!

Goedkoop en snel !

Waar ik eerst twijfelachtig was of het product wel origineel was voor die prijs, was die twijfel snel weg toen DHL het pakket de volgende dag bracht. Oh en ja, volledig origineel !

groot assortiment, kleine prijzen

veel keuze in luxe merken met mooie kortingen. ik bestel hier wel vaker. zending ziet er altijd netje en verzorgd uit. is geen 24 uurs levering is meestal een paar dagen onderweg. prijs is een stuk voordeliger dan de parfumerie winkel.

Snel en voordelig

Ik koop hier steevast mijn parfum! Snelle levering, betrouwbare producten, makkelijke site en voordelig :)

Origineel product aan topprijs op tijd geleverd !

Givenchy l’interdit rouge besteld . Alles mooi op tijd geleverd aan goede prijs .

Nog steeds bestelling niet ontvangen

DHLheeft een bestelling van Delloox die op 5 december bezorgd zou worden nog steeds niet bezorgd. Een tweede, andere bestelling kwam meteen

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH