Filtre

Beste online parfum shopping

Ik heb via deloox 3 parfums besteld en ben er heel erg tevreden over. Het prijsverschil is best groot vergeleken met douglas of iciparis. De verzending is heel snel, volgende dag al in huis.

Snelle levering en geweldig product!

Na enige twijfels toch gebeld met de klantenservice om te controleren of dit een echte en betrouwbare weshop is. Aardige dame en product is goed geleverd voor een veel betere prijs dan in de winkel, helemaal top!!

Prima site en mooie aanbiedingen.

Ik heb een shampoo besteld en heb op verschillende sites gekeken, maar jullie geven de beste aanbiedingen.

Mooi tijdig geleverd

Nice

Heel tevreden

Vlotte levering en mooi ingepakt

Perfect service!!

Zeer professioneel en vlugge levering , gewoon perfect !!

Bestelling is correct en is op tijd geleverd.

De bestelling is van het moment van bestellen, betalen en aflevering zonder problemen verlopen.

product niet ontvangen

ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen!

Mooie producten, goede prijs en snelle levering

Dit was de 2e keer dat ik iets bestelde bij Deloox. Wat een super service. Ik werd netjes op de hoogte gehouden over mijn bestelling per mail. De belofte die ze doen, de volgende dag bezorgd, komen ze zeker na. Mooie producten voor een fantastische prijs, netjes ingepakt en op tijd bezorgd. Super tevreden!! Ik ga de volgende keer als ik iets nodig heb zeker weer bij Deloox bestellen. Echt een aanrader

Betrouwbaar

Mijn bestelling is de dag erna bezorgd. Helemaal super.

zoals het was afgesproken is het gegaan perfect

Mooie website,

Mooie website, overzichtelijk, groot assortiment, voordelig geprijsd en snelle levering.

Heerlijke indiase parfum en olie (amber)

Geweldige en heerlijke indiase parfum en olie (amber) in prachtige flessen en cadeauverpakking.

Super service

Bestellen en heel snel in huis. Ook nog de voordeligste!

Duidelijke site, makkelijk te bestellen , geen verzendkosten en heel snel ontvangen voor een goeie prijs ! Zeker voor herhaling vatbaar !

Prima, Snel geleverd.

Top !

x

Vlotte levering en scherpe prijs

Snelle levering en scherpe prijs. Niet twijfelen maar hier u favoriete parfum aankopen!

hele snelle levering. echt top service!

Onlangs heb ik een bestelling geplaatst bij Deloox en ik kan niet anders zeggen dan dat mijn ervaring buitengewoon positief was. Het begon al met de gebruiksvriendelijke website die het zoeken naar mijn gewenste producten snel en gemakkelijk maakte. Het bestelproces was eenvoudig en efficiënt, en ik waardeerde de duidelijke updates over de status van mijn bestelling. De snelheid waarmee mijn producten werden geleverd was indrukwekkend; ze kwamen zelfs eerder dan verwacht. Wat me echt opviel, was de zorgvuldige verpakking van mijn items. Alles was in perfecte staat bij aankomst, wat aantoont dat Deloox niet alleen snelheid, maar ook aandacht voor detail waardeert. De klantenservice was ook opvallend responsief. Ik had een vraag over mijn bestelling en kreeg onmiddellijk vriendelijke hulp. Het was duidelijk dat klanttevredenheid een prioriteit is voor Deloox. Al met al was mijn ervaring met Deloox uitermate positief. Van het bestellen tot aan de levering was het een vlotte en aangename transactie. Ik zou Deloox zeker aanraden aan anderen op zoek naar een betrouwbare online winkelervaring. Ik zal zeker weer bij hen bestellen in de toekomst!

mijn eerste bestelling, gelijk al vertraging

heb dit nog nooit eerder mee gemaakt

Uitstekende service vooral in het geven van advies!

Vraag wordt snel en uitgebreid behandeld en is onderbouwd. Vooral bij de was nieuwe, onbekende producten. Top!

Ik vraag jullie leveren binnen 2a3 werkdagen

Compleet vanaf de site tot het product aan huis geleverd

Wie dit nog niet kende "het is de moeite waard om het te proberen" Gewoon een verleidelijk geurtje

Al sinds jaren mijn lievelingsgeurtje. Kan het in mijn collectie niet missen. Dat sublieme en verfijnde patchouli geurtje laat mij wegdromen naar mijn schooltijd en mijn jeugd en maakt me blij.

Goede prijs en vlug geleverd

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH