Filtre

Super zoals altijd. Vond de naam superwinkel beter rijmen met de service en prijzen.

Super zoals altijd. Vond de naam superwinkel eerlijk gezegd veel beter rijmen met de service en prijzen. Absolute aanrader!!!

Verrukkelijk

Deloox is voor mij het eerste en enigste bedrijf dat zich perfect houdt aan de afleverafspraak. Dan net zo belangrijk zijn hun geuren goed en stevig verpakt. De prijzen ( het ligt natuurlijk aan de keuze die je maakt) zijn voor mij gunstig. En als afsluiting, Deloox krijgt van mij dat gouden randje met hun assortiment.

Top !

Zowel levering als de inhoud goed verzorgd aangekomen.

Perfecte web-pages, overzichtelijker makkelijk benaderbaar

Door de overzichtelijke pagina’s, goed en snel te vinden wat je zoekt. Goede service en snelle levering.

Uitstekend voor de snelheid om te verzending

Ik ben erg tevreden

Hetzelfde

Super snel geleverd in kado verpakking Fijne winkel

Snel en efficiënt

Aantrekkelijke prijzen

top

snel en correct

Mooi op tijd zoals afgesproken

Prima levering volgens de afspraken en hetmop de hoogte houden van het verloop van de bestelling

Snelle en correcte service!!!

Per toeval kwam ik op jullie site terecht bij het zoeken naar mijn favoriete producten aan betaalbare prijzen. Ik kende jullie niet - een collega vertelde me dat ze steeds bij jullie producten besteld - vandaar dat ik een bestelling plaatste en jullie snelle en correcte service is absoluut geweldig! Net zoals de prijs en kwaliteit!

Goede ervaring

Snelle levering. Veel keuze.

Helemaal tevreden

Snelle leveringen en precies wat je er mag van verwachten

Hele goede winkel

Eindelijk een winkel die ook na komt wat ze zeggen en de dag erop het er ook is . Kunnen sommige wat van leren .

Prettig

Als vanouds

Snelle goede service

top

Zeer snelle en duidelijke webshop en ene dag besteld de andere dag in huis!! Zoals het er staat gebeurt het ook

zeer goed

dik in orde gemakkelijk om te zoeken gunstige prijzen en zeer vlugge levering 10 op 10

Prima prijs en snelle levering!

Van bestellen tot bezorging geen op of aanmerkingen. Alles ging perfect

geweldige aanbiedingen en kortingen

Prima site, in deze dure tijd is dit zeker welkom

Prijstechnisch zeer interessant

Goede merk producten, aantrekkelijk geprijsd. Snelle levering.

Prima, snelle afhandeling en verzending

Goede scherpe prijzen, ruim assortiment en niet duur

Had het luchtje snel nodig, de verzending van jullie uit ging snel alleen dhl plakte er een andere aflevering op. Dus 2 dagen later helaas

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH