Filtre

Deze keer zeer tevreden over de snelle levering, dit was beter dan mijn eerste ervaring.

perfect

alles ok.

Très satisfaisant et rapide

J’ai reçu le colis hyper rapidement. Je suis vraiment contente de mon achat. Le colis était bien emballé et les prix proposé sont vraiment correcte. Très belle expérience merci

Geurtje besteld via deloox, hoe eenvoudig en super snel in huis. Laten inpakken om cadeau te geven. Volgende keer bestel ik hier weer. De prijs was ook zeker acceptabel.

Bestellen, betalen, ontvangen. Probleemloos.

Zie boven.

Prima afspraak en levering

ik ben geen voorstander om het MKB in de winkelstraat over te slaan, helaas gedwongen, omdat het product nergens meer "live" te koop was, dan maar bestellen via deze website + dat is goed gegaan.

Snel en goed

Snel en goed

Supersnel

Besteld en de dag nadien al ontvangen

Blijven heel lang hangen! Met een woord top!

Prima ervaring, gemakkelijk te bestellen en snel binnen

De website is supereenvoudig, met zoekmogelijkheid en het bestelproces verliep heel soepel. Fijnste vind ik dat de parfum de dag erna al werd afgeleverd en goed verpakt was ! Ook een goede prijs-kwaliteitsverhouding met mooie aanbiedingen !

Top kwaliteit

Snelle levering en top kwaliteit

Niet geleverd wat ik besteld had

Ik heb een andere oogcreme toegestuurd gekregen dan ik besteld had, dat vind ik jammer. Deze is heus niet slecht, maar ik had duidelijk de depuffing eyecreme besteld en krijg dan een andere oogcreme toegestuurd, dat klopt toch eigenlijk niet…

Snel dienst

Ik heb heel snel mij producten gekregen

Last minute cadeau nodig? Bestel en ontvang de volgende dag. Superblij mee! Bestellen eenvoudig. Snelle bezorging. Onvtangen in een goed pakketje. En heel veel plezier van het product!

Veel geuren voor een goeie prijs.

Goede ervaring

Goede prijs en snel geleverd

Snel en correct geleverd volgens afspraak

Ten volle tevreden

Goede prijzen voor grote merken en prima kwaliteit, geen namaak. Gratis verzending op de koop toe. Alleen 2,5€ voor een geschenkverpakking voor een EDP van toch 40€ vond ik nogal duur. Dat moest gratis zijn. .

Prijs verschilin de winkels is groot.

Zeer snelle en correcte levering

Levering was snel producten goed en de verpakking was ook degelijk.

perfect

bestelling was al de volgende dag geleverd en heel netjes ingepakt. heel tevreden geen opmerkingen da zo door Deloox.

Merkprodukten aan goedkopere prijs

Bestelling en levering is top!

Eerste keer besteld, goede service en goede prijzen, meteen de dag erna in huis en met after pay

Superrrr

5 Parmentierweg