Filtre

Slecht

Pakketje niet bezorgd klantenservice telefonisch niet te bereiken en email worst met geluk binnen 3 werkdagen beantwoordt maar er zaten 3 cadeautjes in dus zou graag willen overleggen of mijn bestelling überhaupt nog komt.

Supersnelle service

Supersnelle levering

Helemaal super

Binnen een dag de bestelling binnen en de helft.goedkoper dan in de winkel. Helemaal super goed gedaan.

Snelle levering en goede prijs!

Volgende dag al gekregen en tegen de beste prijs die ik kon vinden. Ik bestel hier zeker weer!

Groot assortiment en goede prijzen

Ik kan Deloox aan iedereen aanbevelen. Ik ben zeer tevreden over de prijzen, assortiment en service. De dingen die ik het vaakst koop zijn parfums, en ik kan instaan voor de kwaliteit ervan

Super gemakkelijk winkelen!

Het is een overzichtelijke app die heel gemakkelijk is. Ik vind er al mijn producten in. Duidelijke uitleg hoe je je product kunt bestellen. Correcte levertermijn en goede opvolging...

Goede prijzen snelel levering

Pakketje kwam snel en netjes verpakt binnen. Niks op aan te merken.

Perfect!

Ik wil graag mijn recente ervaring delen over mijn aankoop van parfum bij Deloox. Wat een geweldige ervaring was dit! Van begin tot eind was alles perfect geregeld, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben. Allereerst was de website van Deloox zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het assortiment aan parfums was uitgebreid en divers, waardoor ik gemakkelijk kon vinden waar ik naar op zoek was. De gedetailleerde productinformatie en klantbeoordelingen gaven me het vertrouwen dat ik de juiste keuze maakte. Wat me echt opviel, was de duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Direct na mijn bestelling ontving ik een bevestigingsmail met alle relevante gegevens en een overzicht van mijn aankoop. Daarna werd ik regelmatig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, inclusief de verzendingstracking. Wat me echt verbaasde, was de snelheid van de levering. Mijn parfum arriveerde veel sneller dan ik had verwacht, en het was perfect verpakt om schade te voorkomen. Het feit dat Deloox zo'n snelle levering kon bieden zonder in te boeten aan zorgvuldigheid, getuigt echt van hun toewijding aan klanttevredenheid. En dan de geur zelf! De parfum die ik bestelde, overtrof mijn verwachtingen. De kwaliteit was duidelijk merkbaar, en ik ontving zelfs enkele complimenten van vrienden en familie over hoe heerlijk ik rook. De langdurige geur hield me de hele dag fris en zelfverzekerd. Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat mijn aankoop bij Deloox een ongelooflijk positieve ervaring was. Van de gebruiksvriendelijke website tot de snelle levering en de uitstekende kwaliteit van het product, elk aspect was gewoonweg fantastisch. Ik zal zeker terugkeren naar Deloox voor mijn toekomstige parfumaankopen en kan het iedereen aanbevelen die op zoek is naar een betrouwbare en hoogwaardige parfumervaring.

zeer goed

alles verliep vlot, ik kreeg mijn bestelling al na 1 dag en kreeg zelfs korting op hello fresh!!

Correct en snel

Een duidelijke site waar het fijn kiezen is. Ben zeer tevreden met mijn geurtje.

Lekkere parufm

snelle bezorging en goede prijzen

Snelle levering, top!

Snelle levering, top. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering. Goede prijs.

Zeer positief !

bestelling werd reeds de volgende dag geleverd !

Geweldig snel

Snelle levering en prima prijzen!

Makkelijke website met lage prijzen! Levering was idd erg snel. De volgende dag had ik mijn pakketje al in huis.

Makkelijk te bestellen. Zeer snel geleverd en heel goed verzorgd. Ook het mailverkeer was prima. Zal er zeker weer een bestelling plaatsen.

heel goed

simpel en goed

Goed en zonder poespas

Zeer goede prijs/kwaliteit zonder poespas.

Snelle verzending

alles ging goed, ik vind deze site leuk

alles ging goed, ik vind deze site leuk

Gewoon snel goede service

Ben iedere keer blij als ik weer paar flesjes kan bestellen In de winkel zie ik ze niet meer

De parfum die ik graag wilde hebben en in de buurt niet verkrijgbaar,binnen 24 uur in mijn bezit! In één woord geweldig

Hoe en super snel in huis

Leuke producten en super snel in huis

Supersnelle levering

Doen wat ze beloven