Filtre

Ontgoocheld

De parfum die ik kocht gebruik ik al jaren. Paris xl. Ik besloot toch eens bij jullie te bestellen. Parfum is oud of niet origineel. Bij aanbrengen stinkt hij al na een 20 tal seconden.

Goede ervaring ,dnelle service ,netjes verpakt en bezorgt.

Netjes geleverd.

Correcte afhandeling

Prijs-kwaliteit valt me tegen. Het materiaal in ok. In elkaar zetten gaat goed. Uit elkaar halen ( voor hergebruik is zeer lastig? Zo niet onmogelijk. De prijs ervoor is veel te hoog. Jammer!

Eerste maal gekocht online , en was zeer tevreden over de vlugge levering . Veel keuze voor een redelijke prijs

Snelle levering keurig ingepakt en veel goedkoper dan ergens anders

Slechte parfum

De parfum die ik besteld heb is niet de geur wat het moet zijn. Goedkoopste **** in het flesje en geeft ook een kleur bruin af. Voor honderd euro die er is betaald voel ik me knap belazerd. Zeer slechte reclame voor jullie Deloox.

Het artikel werd snel geleverd. De prijzen waren ook heel goed. Na een beetje googelen scheelde het tientallen euro's.

Altijd snel in huis

Top ! Heel efficiënt en goede prijs

Snel kunnen aankopen tegen scherpe prijs. Leering zeer snel.

Super goede online shop!

Altijd op tijd geleverd, vaak zelfs vroeger! Scherpe correcte prijzen en vaker goedkoper dan in andere winkels of andere online shops. Ik bestel heel graag bij Deloox.nl , ik zou iedereen aanbevelen bij deze winkel te bestellen!

uitstekend

Vlugge verzending

Goede service en levering.

Geweldig!

Goede prijs en snelle levering! Kortpm helemaal goed! Zeker aan te raden.

Het was uitstekend

Ik heb een parfum besteld en ik was erg tevreden met het product. Ook was ik erg blij om te zien dat ik mijn pakket in een dag heb gekregen. Kort samengevat, het was uitstekend

Fijn volgende dag bezorgd

Perfect...zoals het iis voorgesteld ontvangen. Vlugge levering

Gemakkelijk te bestellen voor een goeie prijs

Snel en een goede prijsverhouding

Een snelle levering en een goede prijsverhouding. Je bent bij deloox goedkoper uit.

Eindelijk mijn favoriete (uitverkochte) parfum gevonden èn aan een mooie prijs

Spijtig genoeg bleek mijn favoriete parfum niet meer te koop in de reguliere detailhandel. Na een lange zoektocht op het internet kwam ik wel aanbieders tegen van mijn parfum maar allemaal aan een veel te dure prijs + hoge verzendingskosten. Ik was bijna op zoek gegaan naar een ander geurtje (geen gemakkelijke stap als je al jaren dezelfde parfum draagt :-( ) toe ik Deloox tegenkwam en daar mijn favoriete parfum terugvond. Een beetje spijtig dat enkel de grote flacon beschikbaar is, maar wèl tegen een heel schappelijke prijs. En binnen de week geleverd. Hoera!!!!!

Goed en snel

Netjes verpakt en snel bezorgd

Netjes verpakt en snel bezorgd

Producten zijn snel te vinden op de site, de afhandeling en de verzending van het bestelde zeer netjes en snel.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH