Filtre

Niet goed tot op heden!!!

Geachte, Deze bestelling is tot op heden nog niet toegekomen! Je pakketje wordt bezorgd door Bpost en de track & trace code is: 323200651000053344537030 Mag ik jullie vragen om dit te onderzoeken! Volgens gegevens is deze op woensdag 28-06-2023 om 19,45 bij de post??? Graag een antwoord. Groetjes Jef Hendrickx Houtemstraat 506 3300 Tienen ( België)

1week verder nog niks ontvangen

Week geleden parfum besteld , week verder nog niks ontvangen , geen tot weinig communicatie

Snelle en correcte levering

heel goed

goeie spullen, snel geleverd, blij mee

Traag

Ik heb op 28/06 mijn bestelling geplaatst. Producten staan nog bij Deloox. Ze hebben op 30/06 een email verstuurd dat door een regionale staking bij bPost mijn producten zullen later komen. Producten staan nog altijd bij Deloox. Ik heb andere bestellingen bij andere online winkels geplaats op dezelfde dag. Ik heb ze vrijdag 30/06 ontvangen.

Prettige website.

Veel keuze in producten, goede omschrijving ..super snelle levering.

Pakket nog niet ontvangen!!

Hallo ik heb mijn pakket nog altijd niet ontvangen we zijn nu bijna een week verder het was wel een cadeau dus grandioos te laat

I will order again, great store

I will order again, great store

good price and quality

product arrives fast , good price , package well , quality is good , original brands .. what we need more .. perfect I recommend this company

Niet goed.

Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en staat nog steeds in voorbereiding op track and trace vd Post.

Snelle correcte levering

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling!!!

Ik heb mijn bestelling na 7 fagen nog steeds niet ontvangen!

Snel en correct

Besteld , volgende dag al bezorgd en gebruiken maar. Was voor schoonmoeder ( 94) die niet écht lang te leven meer heeft , heb haar er écht iets fijn gegeven

Alles volgens afspraak.

Super snel

Snelle service en keurig afgeleverd

Uitstekende service en kwaliteit

Zeer goede producten voor een uitstekende prijs

prima.

Alles is verlopen zoals het hoort...

Super snelle levering netjes verpakt blij mee!!

Hele snelle levering netjes verpakt blij mee!!

Goede prijs en super snelle levering naar België. Top service

Top !

Heel voordelige prijs en snelle levering .

Goed geen klachten

Goed snelle levering

Aangenaam vanaf koop tot levering.

Aangenaam en correct.

Correct

Correcte levering , jammer dat er geen staaltjes worden toegevoegd

heel goed

verassend goed voor deze prijs

Goede prijzen

Ik kijk altijd waar mijn parfum het goedkoopst is. Bij Deloox, tot nu toe

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH