Filtre

Producten op tijd aangekomen

Maar neem afscheid van DHL. Vonden het niet nodig om aan te bellen en gooide het pakje voor de deur. Er zat breekbaar glas in maar dat maakte de bezorger niet uit. Waak ervoor dat een goede ervaring niet teniet wordt gedaan door de slechte bezorging.

Vlotte verzending, prima service

Dit was mijn 1ste aankoop bij Deloox maar zeker niet mijn laatste!

Goed op tijd mede door de bezorgingsdienst Budbee. Kan je bijna exact zien hoe laat ze aan de deur komen. Gewoon erg fijn. Dank ervoor en ik zal zeker vaker bestellen bij DeLoox.nl.

De eerste keer dat ik iets besteld heb en ben heel erg tevreden . Ga hier zeker meer bestellen.

Top .

Snelle service, en goedkoper dan in de winkel. Jullie zien mij terug.

Kwalitatieve producten en geleverd zoals beloofd ! Proficiat.

Beste prijs te vinden Super gemakkelijk te bestellen en zeer snelle correcte levering

Handsdown the Best price for perfumes

I ordered 5-6 perfumes from Deloox in the last month. The shipping is super fast and with great discounts.

Snelle levering uitstekende prijs!

prima eerste ervaring met deze webshop. Een aanrader

Goede service en keurig afgeleverd.

Snel en vriendelijk geleverd!

Ontevreden

Exact dezelfde producten staan voor verschillende prijzen op de website. Let goed op, een geschenk verpakking is vaak voordeliger met meer inhoud. Na contact met de klantenservice niet naar tevredenheid geholpen.

Mijn eerste ervaring met Deloox was top!

Ik bestel nooit iets online, maar wil altijd naar een fysieke winkel om het product te kopen. Dit x was de gewenste parfum Aqua di Parma Vaniglia in een fysieke winkel niet verkrijgbaar. Ik heb Deloox gevonden en de prijs voor dit product was ook nog eens veel goedkoper dan in de fysieke winkel. Makkelijk besteld en de volgende dag in huis, helemaal top dus!

Snelle levering van een goed product.

Verrassend snelle levering. Goed verpakt. Fijne geur.

Mijn ervaring is goed

Ik ben zeer tevreden, service is snel en vriendelijk, veel assortiment naar vens, en veel betal mogelijkheden

Goede service en keurig afgeleverd

Voor het eerst een bestelling gedaan. Alles ging voorspoedig en ben uitermate tevreden. Binnenkort maar weer een bestelling doen.

Lage prijs en de volgende dag aan huis geleverd

Correcte prijs en zeer snelle levering

Absolute topper!

Ruim aanbod Concurrentiële prijzen Sommige producten aan zeer lage prijs

Professioneel bedrijf

Het was snel en eerlijk

Goede ervaring

Snelle levering zoals beschreven

Super, snel en correct!

Het was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatste!

Ik heb jaren gezocht naar de perfecte geur voor me zelf heb zelfs parfum van over de 100€ probeert maar helaas. Nu had een colega de geur op en vond hem lekker ruiken heb hem bij jullie besteld en bingo de geur die ik gezocht heb gevonden . Dus van nu aan bestel ik alleen deze nog.

Gewéldig

Snel en vriendelijk geleverd!

Super snelle service

Duidelijk overzichtelijk mooie site.

Zéér tevreden

Goede service en de prijzen zijn ook goed in vergelijking met andere parfumerieën ik ben zéér tevreden

Prima en tegen juiste prijs

Prima, tegen juiste prijzen en snel bezorgd. Niet de volgende dag, zoals beloofd, maar dat zal meer aan budbee dan aan Deloox liggen

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH