Filtre

Zeer lage prijzen en snelle bezorging. Elders betaal je meer en wacht je een week dus ben heel blij met deze service. Al met al een goede ervaring.

Prima prijs en snelle levering

Dit was mn eerste aankoop bij jullie, maar is me heel goed bevallen.!!!

Super Tevreden!

Ik heb vorige maand voor de eerste keer hier parfum gekocht en was super tevreden. Deze maand moest ik cadeau voor verjaardag en reeds weer daar besteld. Bestellen ... Dag erna geleverd . Dat noem ik nu service . Ik weet dat ik nergens anders nog bestel. Snel,goedkoop,leuke acties en betrouwbaar . Dus echte aanrader voor iedereen .

Super goede parfums die je nog niet meer vindt in Paris xl

Mijn bestelling geplaatst vorige week donderdag, vrijdag al toe gekomen. Super goede service, en bestel altijd via deze weg. Ook bestel ik voor mijn vriendinnen die super blij zijn . Prijs is veel minder dan in Paris Xl Een aanrader voor iedereen, maak tevens veel reclame voor jullie site! Grtjs Fabienne

Goed verpakt en snel binnen gekregen

En mijn parfum ruikt ook nog eens lekker

Service is top

Enorm snelle levering

Topservice!

Snelle levering, scherpe prijs, topproducten

prima, totaal geen opmerkingen snelle levering

Snelle correcte levering

's-avonds besteld en het was er de volgende dag al. Fantastisch

Ik kende Deloox.nl helemaal nog niet, maar zal het zeker aanbevelen aan familie, vrienden en collega's

Super gewoon

Perfect product precies op tijd.

Snelle levering van het product wat ik niet overal meer kon vinden.

Ik zocht naar piz buin. Dit is een merk dat ik nergens meer in de fysieke winkels kon vinden. Ik zocht zonnebrand olie en after sun. Beiden waren op deloox wel te vinden!

Gewoon kort super . Heel snelle service

Heel snelle levering

Prachtig!

Goede prijzen en snelle levering. Beter kan niet!

Snelle verzending maar oude verpakking

Ik was verrast dat mijn geur in de aanbieding was, maar liefst 50% korting. Het is een dure geur ( normaal 200€ voor 100 ml) Echter; de verpakking blijkt de oude verpakking te zijn en de geur is daarmee al enkele jaren oud. Helaas is daardoor de sterkte afgenomen en is hij ook “ off” lees: anders geworden van geur. Waarschijnlijk is deze daarom in de aanbieding geweest. Jammer want daardoor is 100€ alsnog behoorlijk aan de prijs. Veder wel snelle levering, dat dan weer wel.

toppie

mijn ervaring met Deloox is prima ,Azzaro besteld grote fles ,super fijn luchtje, volgende dag in huis vervolgens heb ik gevraagd ergens mee en ik kreeg netjes een e mail met uit leg ,toppie

Goede prijs en betrouwbare snelle levering!

Voor de laagste prijs die ik kon vinden werd het ook nog eens snel en goed verpakt geleverd, op de dag die was beloofd. Top!

Fijne ervaring en snelle levering.

Ik vond het een prettige site en de prijzen zijn heel goed vergeleken met andere sites. Daarnaast was de levering ook nog eens zeer snel.

Snelle levering duidelijke site

Super snelle levering, en goed verpakt. Ik ben blij met mijn geurtje voor een mooie prijs.

Snelle levering, goed verpakt! Goede prijs en makkelijke website! Thanks

Al jaren Eternity Aftershave nergens meer kunnen krijgen tot mijn verbazing hebben jullie het en de volgende dag flitsend bezorgd. Deze vaderdag kan niet meer stuk!

Produit original et moins cher

J’ai commandé quelques articles et franchement jamais déçu, fiable et rapide plus moins cher que les autres plateformes

TOP!

goede website, snel binnen :)

Perfect alles top .

Goede prijs en snelle levering, dankjewel.

Schitterend!

Supersnelle en correcte levering. Mooie korting gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar...

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH