Filtre

Besteld en de volgende dag al keurig geleverd

Heel positief

Veel keus

Veel keus en snelle levering. De prijzen zijn ook niet slecht.

Snel en betaalbaar

Prima levering, goed verpakt en geprijsd

good perfume and pricing policy

good perfume and pricing policy

Snelle levering en de luchtjes zijn top!

Boucheron en escada beide heerlijk. Blijft lang zitten. Ben helemaal fan! Snelle levering, keurig verpakt. Tevreden!

Top ervaring

Heb 2 lattafa parfums besteld, kreeg die zeer snel binnen. Het parfums waren ook zeer goed verpakt, zeker een aanrader

makkelijk en vlot

de bestellingen verlopen steeds vlot en om alles te vinden is het voor mij zeer duidelijk

Pakket niet ontvangen

Ik heb de klanten service gemailt maar vooralsnog geen reactie

Super snel volgende dag in huis

Leuke parfum voor een topprijs, spijtig van transport

Echt een geweldige prijs voor dit parfum, helaas is er, ik vermoed tijdens het transport, iets gebeurd waardoor er wat vloeistof gelekt is uit de verpakking. Niet al te erg maar je merkte het wel direct wanneer je de doos opendeed. Dit voelde direct wat vochtig en plekkerig aan.

na bestelling prompt geleverd

Snel en goed gedaan!

Alles was prima

duidelijk en tevreden

werd geattendeerd op mogelijke ''koopjes'' raakte overtuigd, bestel, betaal en binnen no time het spul in huis! super

Simply lovely!!

Het was erg eenvoudig om een artikel te bestellen. Dit werd snel en accuraat geleverd. Top!

Lekker geurtje voor mijn valentijn

Heerlijk geurtje met oosterse tinten

Mijn bestelling super snel geleverd heel blij mee

Uitstekende service

Uitstekende service

Makkelijk bestellen en snelle levering

De websites had de mooiste prijs voor mijn producten en ook heel snelle bezorging. Heel tevreden.

Super goe.

Zoals gewoonlijk vlot en vlug geleverd.

Ontzettend tevreden

Super tevreden! Vlugge levertijd, mooi en veilig ingepakt, fantastische service! Zeker ***** waard!!

Boss parfum cadeau gegeven en was aan een deftige prijs kwaliteit dus blij mee. Levering was ook zeer snel. Moest op valentijn geleverd worden door staking van bpost pas 17 feb hier maar wel gelijk een mail van deloox om mij op de hoogte te stellen!

Super snelle levering

Binnen een dag had ik mijn heerlijke luchtje al binnen

Super winkel

Super verzending, vlot en netjes ingepakt

Super snel geleverd! Netjes verpakt!

Enorm tevreden

Goede prijs, breed assortiment en rete snel verzonden/ontvangen! Wanneer t salaris binnen is kom ik weer terug om te shoppen :-D

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH