Filtre

oneerlijke firma die zijn beloftes niet nakomt

op 24 april bestelling gedaan, stond vóùor 22u besteld morgen in huis.. krijg link van Bpost maar tot op heden staat er nog steeds "uw pakket is in voorbereiding", maw. het pakketje werd nog niet afgegeven. Schrijf ik mails, krijg na tijd bericht dat er iets moet verkeerd gelopen zijn maar de producten ook niet op stock zijn en ze die op 8 mei gaan versturen naar een adres waar ik zeker het pakketje niet wil ophalen. Geven ook aan dat mijn opgegeven adres van een firma was en dit niet voldeed aan de voorwaarden van Bpost euhh??? er worden hier dagelijks leveringen van Bpost gedaan. Ik heb gevraagd om mijn geld terug te storten want ik kan geen 16 dagen (zelfs nog geen zekerheid dat ik dan krijg) wachten. Heb het ondertussen bij de kapper gekocht. Nu antwoord er niemand. Nog nooit meegemaakt dat er zo'n problemen zijn. Als er iets niet op stock is, geef het eerlijk ipv te allerlei leugens door te geven. Ik wil mijn geld teruggestort krijgen.

Prims

Keurig netjes en snel

Mijn favoriet!

Snel verzonden, heerlijk geurtje voor een fijn prijsje! !

Wauw!!

Verbluffend snelle levering en wat een geweldige scherpe prijzen. Top!!

Snelle levering, mooie prijzen.

De aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen zijn de reden dat ik graag bij Deloox iets bestel.

geen levering tot nu toe

Ik heb een parfum besteld met levering voorzien op 25/04/2023. We zijn 3/05 en nog geen levering !

Fijne ervarings.

Duidelijk en overzichtelijk om een bestelling te doen. Super snelle levering.Echt een aanrader namens een tevreden klant.

Producten netjes verpakt!

Duidelijke aanduiding wanneer het pakketje komt en snel geleverd

Goed geprijsd en tijdig bezorgd

Wel jammer dat pas ver in proces duidelijk werd dat vvv bonnen beperkt zijn tot €50. Toen kon ik niet meer terug en moest ik veel bijbetalen, terwijl ik ruimschoots voldoende aan shoptegoed had.

Parfum mooie prijs snelle levering. Ga daar zeker meer parfums kopen

waw

heerlijke geur en blijft lang.

Redelijk

Vóór 22u besteld en 2 dagen later bestelling ontvangen.

nog niets ontvangen

nog niets ontvangen een app gestuurd nog niets gehoord

snelle en correcte levering

nvt

Snel en netjes!

Deloox levert snel en netjes. De site is overzichtelijk en je kan er alle parfums vinden!

teleurgesteld

geur vervlucht heel snel, dniet de originele dop vd fles, krijg een mal terug om het product langer te proberen....... vindt dat gewoon een goedkoop antwoord... de levering was wel snel en goed verpakt... ik heb gevraagt om geld terug of origineel product maar krijg dit niet vd klantenservice... slechte service... als het zo moet, koop ik ook niet meer...

fantastic

very good , friendly and accurate service

Nog niets ontvangen duurt wel lang

Veel te lang wachten tegen dat het geleverd wordt

Supersnelle levering. En zeker niet duur.

Snel geleverd. En je wordt keurig op de hoogte gehouden waar je pakket zich begeeft. Het is vooral ook heel duidelijk.

Bestelling nog niet gekregen

Mijn bestelling was volgens de orderbevestiging voorzien op dinsdag 25 april, we zijn zaterdag 29 april en ik heb nog geen bestelling ontvangen !!!

Ruime keuze, super prijs, snel bezorgd.

Ruime keuze, super prijs, snel bezorgd.

Fijne website, snelle verzending, goede prijs kwaliteit verhouding

Heldere communicatie over mijn bestelling. Goed verpakt verzonden. Koerier kwam op de fiets, vriendelijke jonge dame.

Besteld en rap geleverd

Is leuk als je een bestelling plaatst dat het zo snel geleverd wordt

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH