Filtre

Alles goed, prijs en het tijdstip van aankomst. Top.

Fijne ervaring

Veel keuze en zeer snel geleverd

Delivered very-very fast, the next day. I ordered perfume, I couldn't find it anywhere for many years, I found it on this site and ordered it. You are super!

Wauw

Was eerste keervoor herhaling vatbaar

Uitstekende ervaring

Goede ervaring met deloox, prima

Nette duidelijke website en snelle levering

Was snel gevonden en gaf een duidelijk overzicht op zoekopdracht(en). Het afronden was ook eenvoudig en de levering snel gelukkig (op het laatste moment een valentijnskado bestellen....)

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Uniek

Nooit gedacht dat haarproducten gemakkelijk en snel te bestellen waren De start van een nieuw begin voor ons haar

Perfect!

Prima service! Perfect!

Zeer snelle levering,

Snel en goed

Ik bestel vaker bij Deloox en dat bevalt prima

Super snelle veilige levering

Fijne webshop, snel besteld met bevestiging per mail en levering ook voor de afgesproken tijd!

Prima hoor, overzichtelijke keuzes en betaalbaar.

Alles bij elkaar: Naast de nieuwe hedendaagse producten ook de klassieke producten zoals bijvoorbeeld de 4711 Eau de Cologne uit de handtas van je (groot)moeder en de Italiaanse scheerwatertjes en lotions van Proraso van je (groot)vader. En dat ook nog in de grotere voordeelverpakkingen. Heerlijk hoor.

snelle verzending,en betrouwbaar

zeer tevreden over de chroma ID kleurmaskers, mooie kleuren.

Prijs en service prima!

Bestelling geplaatst 's avonds om 21.00u en de volgende middag om 14.00u ontvangen! Was cadeau voor m'n dochter, zeer blij mee. Gelijktijdig een geurtje voor mezelf meebestellen, vanwege de gunstige prijs.

It was perfect!!

De parfums ruiken goddelijk, ik ben zeer tevreden.

Goede ervaring, vlotte bestelling en prettige prijs

Perfect.......en snelle bediening

Pakket besteld, maar niets ontvangen (bestelling 13685340)

Na 10 dagen “onderzoek” moest ik zelf navragen wat de vervoerder heeft gezegd. Volgens hen zou het pakket via GPS als bezorgd zijn gemarkeerd, maar dat is onmogelijk, aangezien ik op dat moment niet thuis was. Ik heb meer dan €200 uitgegeven aan dit cadeau en het duurt veel te lang voordat ik een reactie krijg op mijn vragen. Bovendien voelt het alsof niemand me écht probeert te helpen. Ik raad af om hier te bestellen – de service is teleurstellend en klantvriendelijkheid ontbreekt volledig.

Binnen 1 dag binnen geweldig

Binnen 1 dag binnen geweldig

Veel keuze, scherpe prijs en snelle levering

Nog nooit klachten van gehad. Een supertevreden klant.

Snel en alles goed georganiseerd

GEWELDIG

Altijd wat ik nodig heb, snel geleverd, goede prijzen, love IT

Snelle levering, mooi product

Prullenbak gekocht. Mooie bak, snelle levering. Helemaal prima