Filtre

Goed,betrouwbaar

Bestelling verloop heel vlot en betrouwbaar

producten kwamen op tijd aan, uitstekende prijzen

Geweldig en wat een snelle levering en leuke prijzen

Zou het iedereen aanraden in een woord geweldig

Zeer klantgericht

Goede kwaliteit producten, snelle reactie op een opmerking mijnerzijds, vriendelijke bejegening

Goede prijzen en snelle levering.

Goed!

Later geleverd dan oorspronkelijk vemeld, maar dat is op zich geen probleem

Goede geuren voor heren, je hebt maar paar spuiten nodig voor een langdurige geur en qua prijs is Deloox super. Voor iedereen iets!

Fantastisch!

Ik kocht heerlijke parfum met echt veel korting. Vandaag besteld en morgen al in huis. Dikke pluim!

Goed en snel

Producten snel geleverd en ze zijn fantastisch duidelijke website Prijs kwaliteit is goed.

Snelle levering, kan misschien iets meer noppefolie voor bescherming in doos voor beschadiging te voorkomen

Extra cadeautje niet gekregen!

Geen extra cadeau zoals beloofd ofwel vergeten of niet meegeleverd, dit verwachten we alsnog !

Prima betrouwbare webshop

Het aantrekkelijke van Deloox is dat ze veel artikelen in voorraad hebben en die dus snel kunnen leveren met daarbij ook nog een concurrerende prijs.

Excellent.

Mooi op tijd geleverd en mooi verpakt.

Top!..

Goed!

Ruim aanbod, sommige prijzen liggen lager dan elders. Meeste producten kunnen meteen de volgende werkdag worden bezorgd. Als er 1 item bij zit, wat niet op voorraad is, heeft dat ook gevolgen voor de rest van je bestelling. Komen in mijn ervaring na, wat ze beloven.

Geuren voor een mooie prijs en supersnel thuis bezorgd

Correcte prijzen en snelle service

Ik was aangenaam verrast van de scherpe prijzen. Bovendien werd mijn bestelling heel snel geleverd!

Heel erg goed

Ik ben tevreden met mijn aankoop. Uitstekende kwaliteit en snelle verzending

Mooi!

Prijs is goed, service is snel.

Super-de-luxe!

Snelle service, mooie prijs!

Gewoon goed

Gewoon goed

Snel service

Snel service

Tevreden

Overzichtelijk en de bestelling was de volhouden dag al in huis

Heerlijke geuren.

Super goed