Filtre

De beste prijs voor Shiseido

Prijsvergelijking gedaan met betrekking tot de te bestellen producten. Deloox kwam als beste uit de bus.

Buitengewoon bedrijf!

Prima artikelen voor een heel voordelige prijs. Snelle en correcte levering. Ik bestel hier graag!

Alles prima in orde

Alles prima in orde

Goedkoper en snelle service

Mijn eerste bestelling en al direct goedkoper en heel snelle levering.

Snelle levering en hele goede verpakking! Juiste productomschrijving

Goed contact met helpdesk na een vraagje mijnerzijds!

TOP!!!

Snelle levering en beste prijs

Heerlijke parfum en razend snelle levering!

Overzichtelijke webshop en duidelijke product omschrijving. Volgende dag al in huis. Zeker een aanrader.

Tevreden

De producten kwamen mooi verpakt toe. Zijn zoals vermeld. Enkel was er mij gemaild dat pakje dag eerder zou aankomen. Enige minpunt.

Tweemaal besteld en tweemaal een fijne ervaring gehad. De 1ste bestelling duurde wat langer, maar de 2de was er al de volgende dag! Fijne website, veel producten en goede prijzen.

Mijn favoriete parfum,met de beste prijs!

Als je je parfum ziet,tegen zo een mooie prijs,dan wordt je daar dubbel zo blij van.En inderdaad, de andere dag al in huis,helemaal top.

Super tevreden met mijn parfum ik bestel zeker nog bij jullie , ook een heel snelle service top !!!

Top service ik bestel zeker nog bij jullie!!

Goede prijs, vlotte bezorging

Zoals altijd mijn voorkeur parfum voor een goede prijs en de volgende dag al in huis. Top

Zeer goed geïnformeerd en vlug aangekomen goede service

Precies de koffie die ik zocht

Prima en heel snel geleverd

Heel snel geleverd

Betrouwbaar en niet te duur!

Altijd correcte leveringen en vrij snel. Ik ben heel tevreden over mijn aankopen bij Deloox! Ik denk dat Deloox ook tevreden is met mijn aankopen (smiley)

Zeer snel geleverd altijd

Iceberg Fantantische Geur..

Ik vond levering correct en goede, leuke producten

Snelle correcte levering

Supersnelle levering en de goeie producten.top.

Snelle en goede service

Scherpgeprijsd en groot assortiment

Uitstekend en snel geleverd

Eennzeer goede shop vlotte service en keurig verpakt

Prima site en mooie prijs

Via mijn zoon bij Deloox gekomen en kan alleen maar enthousiast zijn over de grote keuze die jullie hebben

Snelle levering & voordelig

Shampoo en conditioner de volgende dag al in huis. Voordelig via deloox.

Prima verlopen

Voor de eerste besteld en alles goed verlopen ook vlug geleverd en op verschillende webwinkels bezocht en dat was de beste prijs voor mijn parfum het verschil was zéér groot

Goede ervaring.

Mijn pakketje was er vlug en goed verpakt.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH