Filtre

Zeer nette snelle service

zeer vriendelijk en kundig personeel en uitermate betrouwbaar.

Ik had eerst de klantenservice gebeld voor een paar vragen, daarna mijn bestelling geplaatst en binnen 24 uur alles binnen gekregen en ook nog voor minder geld als bij alle andere aanbieders in een woord geweldig.

Makkelijk bestellen goede verpakking en producten was zoals beschreven

Prettig contact gehad over levering.

Had een heerlijk luchtje (parfum) Van carolina herrera besteld. Zat er na de bestelling schijnbaar toch een levering op van tussen de 3 en 5 dagen. Maar na een heel prettig en vriendelijk contract met de telefoniste van delooks kreeg ik het toch de volgende dag geleverd. Eén ding wil ik wel opmerken.... Wil nog graag een 2 luchtje bestellen van Caroline herrera omdat het niet verkrijgbaar is in de reguliere winkels, en heel goeie recensie,s had gelezen over het luchtje, maar firma deloox kon mijn geen proefmonster leveren, en dat vind ik jammer,, want wil wel graag eerst de parfum ruiken alvorens ik het ga bestellen.

Prima product

Prima product, Alles naar wens!

Duidelijke site, mooie prijs en een goede verpakking

De ene dag besteld , de andere dag in huis .fijne overzichtelijke website

Snelle levering en gemakkelijke website!

Handig en netjes snel geleverd.

Scherpe prijzen, correcte service

Scherpe prijzen, correcte levering!

Heel vlotte eerste kennismaking

Alles verliep perfect bij mijn eerste aankoop. Snelle en correcte levering, de meest scherpe prijs, goed verpakt etc etc

Goed geprijsde producten snel geleverd.

Correct en snel

Besteling was zeer gunstig geprijsd en snel binnen. Een aanrader!!!

Top geholpen

Goede producten voor een scherpe prijs. Ondanks dat er iets fout ging in mijn bestelling, hebben ze het goed opgelost

Snel geleverd en goede service

Goede service en breed assortiment

Product besteld en de volgende dag al in huis. Ik koop hier de Redken Shades EQ omdat ze bijna nergens anders verkrijgbaar zijn, heel fijn!

Fijne ervaring veel keuze perfect volgende keer weer bestellen

Goede site, en snelle service!!!

Heel fijn

Twijfel echtheid én altijd terug sturen binnen 14 dagen

Twijfel over echtheid van het product en wilde deze na ontvangst direct terugsturen. Dit mocht niet vanwege de geopende verpakking. Dat mag wel, laat je niet voor de gek houden mensen: https://radar.avrotros.nl/nieuws/item/geld-terug-na-eenmalig-testen-dure-parfum-volgens-de-rechter-mag-het/

Geweldige site!

Heb gevonden wat ik wilde en de levering was snel! blij mee!

Goede prijs en heel vlotte bezorging !!!!

Duidelijk, goedkoop en snel.

Mijn bestelling was goedkoper dan in de winkel, de website is duidelijk en het product werd snel geleverd. Kortom: een hele fijne shopervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Duidelijk, snel, juiste product

Makkelijk bestellen, goede updates en snelle afhandeling. En extra korting bij bestelling voor andere bedrijven, leuk extraatje.

Goede prijs snelle levering

Overzichtelijke site snelle levering en goede prijs

Besteld mooie prijs en perfect. Volgende morgen binnen. Toppie

Uitgebreid aantrekkelijk assortiment.