Filtre

Een uiterst vlugge service

Nog nooit eerder meegemaakt dat ik zo vlug een bestelling heb ontvangen. Dank aan alle medewerkers

Snel en voordelig

Parfum besteld tegen scherpe prijs, snel geleverd dus tevreden

Prima ervaring met Deloox!

Flesje Dunhill uitgezocht op Deloox website....besteld en ècht de volgende dag werd het afgeleverd! Prima ervaring!

Helemaal prima

Snelle levering en pakketjes komen altijd goed verpakt aan.

Teleurgesteld…

Vandaag een week geleden besteld en nog niks gekregen van Deloox.nl

Goede prijs snelle levering.

X

Mijn 1e bestelling gedaan bij deloox.nl. Wat een geweldige en zeer snelle service. De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Hier ga ik zeer zeker vaker bestellen.

Niet lang moeten wachten op mijn bestelling En dat is top.

Ik heb dit parfum gekozen via het ontvangen van een sample. De geur is apart en ben er blij mee.

Goede prijzen en snelle levering

Ik koop graag bij deloox. Ruime keus en goede prijs.

Efficace, rapide, meilleur prix

large choix, service rapide et efficace, prix compétitifs, suivi de la commande/livraison, je recommande vraiment ce site internet

Slecht

Bij het openen van mijn bestelling bleek dat het product lekte,ik heb het product terug gestuurd, ik krijg een nieuwe opgestuurd, moet nog wachten,en hopelijk is het dan opgelost.

Eerste bestelling hier prima bevallen

Kende het bedrijf niet maar kwam het op internet tegen bij mijn zoektocht naar een bepaald parfum. Bestellen ging vlot en werd supersnel geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Alles in orde

Goede kwaliteit producten aan lage prijs, zeer snel geleverd, niets op aan te merken dus!

Bestelling niet gekregen.

Na 3 meldingen van bpost dat ze er niet op tijd geraakte. Nu bericht gekregen dat ze niet kunnen afleveren en teruggestuurd hebben.

Geweldig !! Gewoon top service!!!

Beste .. Ben super tevreden met jullie service .. alles is perfect verlopen en heb het heel snel ontvangen terwijl ik in België woon!! Gewoon geweldig!!!

Prima Webwinkel

Prijs/Kwaliteit prima voor de merkproducten en service. Punctuele afhandeling en levering van de gekochte producten. Zeker aan te raden webwinkel. Proficiat...

Fijne aanbiedingen van verschillende merken gezichtsverzorging!

Kan in de website makkelijk vinden wat ik zoek; aanbiedingen! Wordt snel geleverd.

Snel en goedkoop

Had een luchtje gevonden en check natuurlijk waar die het goedkoopst is. Was hier en meteen volgende dag in huis!

Zeer goede en snelle service

Excellente service en snel

Makkelijke bestellen en snelle aankomst.

Prima service !!!

In orde was wel telaar maar de schuldvan B POST

U7j

Top producten top service!

Ik kende deloox niet eerder, heb twee geurtjes besteld van de merk Armaf, in Nederland zijn die parfums moeilijk te verkrijgen maar via deloox waren ze eerst volgende dag binnen. Ik was echt verbaast. Top service top producten!!!

Waw hoe snel kan dit gaan, ongelooflijk!

Een tip die eens een staaltje erbij

Snelle levering, goede service & producten

Ik ben vaste klant via deze website. Steeds tevreden!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH