Filtre

Vlugge levering

Haar is totaal anders met shppo en crème bad van dit product. Ruikt enorm goed en kan beter geblazen worden. Toppie

Snelle levering!!

Snelle levering en voordelige prijs.

Slechte levering

Ik had mijn product besteld in de middag voor 22:00 en zou het volgende dag geleverd krijgen op zaterdag. Heb een mailtje gehad van DHL dat ze het zouden bezorgen tussen een bepaalde tijd en kreeg 2 uur later weer een mail dat ze later zouden komen. Heb de hele dag thuis gewacht en niets is geleverd. Het was een verjaardagscadeau en ik moest iemand erg teleur stellen. Ik vind het jammer als jullie zeggen voor 22:00 besteld volgende dag in huis en word dan niet geleverd.

Alles ging gewoon supersnel, bestelling betaling bezorging alles binnen 24 uur perfect!

super

was eerste maal dat ik besteld heb. Overzichtelijke website en snelle verzending....voor herhaling vatbaar.

Hele snelle levering top.

Goede shopervaring

Goede shopervaring, alleen jammer dat mijn pakketje nog niet is aangekomen bij het ophaalpunt. Het zou daar zaterdag al zijn maar is er nu nog steeds niet. Gebeld met één van de medewerkers van Deloox, en die gaat nu uitzoeken waar het pakje is. Jammer dat het zo loopt, maar daar kunnen we beide niets aan doen. Hoop dat het snel is opgelost, en ik mijn lekkere luchtje kan gebruiken

Betrouwbaar bedrijf top

Super snel geleverd en de prijzen zijn ook echt goed

Zeer goed snelle levering

Top ga zo door

Grate!

I order from this website 2 parfums for good prices and the delivery is very fast.

Alles als verwacht

Bestelling te laat ontvangen

Ik heb mijn bestelling veel te laat ontvangen en had ook samples verwacht.

Heel mooi

Het was heel mooi en komt so snel

delivery ...

delivery took 4 days, although they promised the next day. everything else is good.

Snelle levering. En goedkoper dan andere winkels. Ga zeker nog een keer bestellen

Goede snelle afhandeling

Ik héb het bestellen bij jullie ervaren alsxerg prettig

Uitstekend en Levert snel.

Stond binnen 1dag leveren en kwam echt binnen 1 dag en uitstekende kwaliteit.

Scherpe prijzen voor (h)eerlijke parfums.

Echte parfums voor een prikje

Snelle levering,veilig verpakt.topkwaliteit

Goede ervaringen bij Deloox. Dit is al de tweede keer dat ik hier parfum heb besteld. Elke keer voldoend het bedrijf aan de verwachtingen en leveren ze snel

Eenvoudig

Heel snel en gemakkelijk Goedkope kwaliteit

snel en goed

Toppie

Goede producten voor goede prijzen. Levering is super snel.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH