Filtre

Nooit meer

Alles zat in de verpakking behalve de bestelde parfum!

makkelijk en snel

gevonden wat ik zocht en erg snel bezorgt.

correcte levering

Bestelling werd direct verwerkt en je werd op de hoogte gehouden wanneer en hoe laat de bestelling afgeleverd zou worden.

top !

makkelijk te bestellen, en snelle levering. goedkoper kan ik het nergens krijgen.

Goede ervaring, snelle levering, heel content mee!

Voor herhaling vatbaar. Top service !!!!

Voor herhaling vatbaar. Top service !!!!!

Vlug en correct

Vlug en correct

Goede ervaring.

Makkelijk te bestellen.

Goeie deal en snelle levering.

Ik zocht naar een specifiek geurtje, en Deloox.nl had deze op voorraad als een van de weinige. En dan ook nog met korting ten opzichte van andere aanbieders. De levering was vlot dus dikke prima!

Toppie, tenminste geen ellenlange wachttijd!!!

Uitstekende producten en tenminste geen loze beloften. Ik zal nog gebruik maken van deze webshop. Doe zo verder!!!

Op tijd Geleverd zoals beloofd

Ik was sceptisch, vele websites beloven: voor ...uur besteld de volgende dag geleverd. Maar ik reken daar eigenlijk bij niemand nog op. Tot mijn grote verbazing was het pakje er WEL op tijd. Velen dank want het was een verrassing.

Bestelling snel verzonden!

snelle afhandeling

Goed.

Simple and easy buy

Deloox has an extensive collection with the best competitive price. Also delivery was smooth

Makkelijk en snelle service!

Mooie prijs voor luchtje. Simpel te bestellen en snel ontvangen.

Levering correct

Voor herhaling vatbaar!

Uitstekend!

Na mijn eerste aankoop schrok ik ervan hoe snel mijn pakketje al voor de deur stond! Een maand later geniet ik van de snelheid en de prijzen die jullie schenken, dus zie ik dit als een win win situatie. Mijn dank hierbij! Vriendelijke groeten, Damian

Perfecte service. Perfect produkt.

Perfecte service. Perfect produkt. Beantwoordt aan alle verwachtingen. Snelle levering in drukke tijden (nieuwjaar)

Snelle levering, prima prijs!

Zoals het hoort te zijn, prima prijs en snel in huis.

Goede kwaliteit

Snelle levering van aankopen .

je favoriete spullen lekker snel binnen!

shoppen gaat relaxed, de prijzen zijn laag en dan heb je het ook nog de volgende dag binnen, beter kan niet ❤️

Very satisfied with my first purchase!

Price, fast shipping and quality.

Beste koop

Beste koop, snel, netjes verpakt. Duidelijke communicatie

Snelle en correcte levering

Alles was zoals besteld. Goed verpakt en snel geleverd.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH