Filtre

Super!!

Heel fijne ervaring,voor herhaling vatbaar!!

Goede prijs , vlugge levering

Nette prijzen, ruime keuze, snelle levering, goed verpakt.

Mooie prijs kwaliteitverhouding

Leuke webshop, snelle respons, goede communicatie en bezorging !

Snelle levering en goede prijs

Nog geen mening

Ik heb mijn parfum nog steeds niet ontvangen. Ik hoop dat ik die wel voor de kerst krijg.

Goede prijs, snelle levering, gewoon top!

Geweldige service!

Bestelling gedaan en binnen enkele dagen kon ik mijn Blue Beast (amouage interlude man) ophalen bij het afhaalpunt. Tevens ook de beste prijs die er online te vinden was en al helemaal in de winkels!! Groeten van Martin uit Antwerpen!

Snel en een mooie aanbieding

Super snel.

Het product goed ingepak.Kom snel geleverd

verbazend!

Supersnelle levering van een geweldig product. Ik weet waar ik de volgende keer mijn eau de toilette bestel.

Slecht

U hebt mij beloofd dat voor 21 uur bestellen ik het pakketje de volgende dag ging krijgen en dit is niet het geval? Spijtig

Superfijn supersnel zeer.goede prijs!

Fijne zaak om je geurtje te kopen. Uitermate correcte mensen . Fatsoenlijke bediening en nazorg. Mooie verkoopprijzen. Vlotte en goede verzending

Goede site, keurige afhandeling van het geen besteld is. Geweldig dus....

Goede service en redelijk snelle levering

Gemakkelijke website Snelle levering (een paar dagen)

Het was allemaal erg duidelijk en vooral klantvriendelijk, de Loox overtreft hiermee hun eigen besch

Voor mij geen andere leverancier meer, als het om de beste geurtjes gaat You've Got The LOOX

Beste prijs! Betrouwbaar! Levering goed!

Super snel, mooi verpakt, goede prijs.

parfums als geschenk

Top site voor parfum met concurrentiële prijzen. Het beste vind ik de goede uitleg bij elke parfum. Maakt het mij gemakkelijker om een goed parfum te kiezen die ik als geschenk voor mijn vrouw koop. Bijna 5 sterren gegeven omdat ik de gekochte parfums heb ingepakt als geschenk. Kan de laatste halve ster nog bijgeven als ik de parfums heb gezien en geroken ;-)

Voor de eerste keer iets aangekocht en heel tevreden!

Super snelle levering

Werkt top en enorm snel geleverd, zelfs binnen 24 uur

Vlot

De aankoop ging vlot met snelle levering

Snelle levering met extraatje

GE-WEL-DIG!!!

Snelle zending, goed ingepakt! Heerlijk geurtje! Dit word niet mijn laatste aankoop

Snelle levering, goede prijs!

Snelle levering en goede prijs van producten!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH