Filtre

Scherpe prijs en super snel in huis. Tja, wat wil je nog meer.

Goede prijs snelle levering

Ik zag deloox op internet. Mooie giftset voor goedkopere prijs tov andere winkels. Besteld en volgende dag al bezorgd, top!!

Goede prijs snelle levering

Verkeerde product gestuurd

Ik heb besteld: Imperatrice 3. Let op de 3! Ik heb ontvangen: de gewone Imperatrice. Het is een cadeau voor mijn dochter. Zij gebruikt altijd Imperatrice 3. Ik stuur het product waarschijnlijk terug. Ik wacht even af wat zij er van vindt. Levering was vlot en keurig verpakt.

Prima.

Zie boven

Prima.

Zie boven

Leuke aanbiedingen en snel geleverd

Leuke aanbiedingen en snel geleverd

Het verkeerde product ontvangen

Ik heb besteld: Imperatrice 3 van Dolce & Gabbana. Let op de 3! Ik heb ontvangen de gewone Imperatrice… Het is een cadeau voor mijn dochter en ze heeft altijd Imperatrice 3. Ik kijk eerst wat ze er van vindt. Eventueel stuur ik het terug als het niet in de smaak valt. Verder vlotte levering en goed verpakt.

Eerste ervaring, prima bevallen

Snelle levering, prima verpakt

Eerste ervaring, prima bevallen

Snelle levering, prima verpakt

Snelle levering; vandaag besteld, morgen in huis

Mijn favoriete luchtje was moeilijk te krijgen in winkels. On line, bij Deloox.nl was dat geen enkel probleem!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH