Filtre

Het verkeerde product ontvangen

Ik heb besteld: Imperatrice 3 van Dolce & Gabbana. Let op de 3! Ik heb ontvangen de gewone Imperatrice… Het is een cadeau voor mijn dochter en ze heeft altijd Imperatrice 3. Ik kijk eerst wat ze er van vindt. Eventueel stuur ik het terug als het niet in de smaak valt. Verder vlotte levering en goed verpakt.

Goeie kwaliteit en service

Snelle levering en perfect wat ik gevraagd heb.

Goeie kwaliteit en service

Snelle levering en perfect wat ik gevraagd heb.

Goed.

Goed.

Formidastisch.

Formidastisch.

Tevreden over gans de lijn

Kan niet beter, ben heeeeeeeeeeeeeel tevreden!!!

Ruime keuze aan (high-end) parfums aan zachte prijzen. Bestelling geplaatst voor 21u (België). Pakketje ontvangen 2 dagen later, en niet de dag nadien. Maar alle begrip hiervoor gezien de eindejaarsperiode. Parfum was goed ingepakt bij ontvangst.

Heel veel keuze, dat is dus echt fijn. Goedkoper dan winkels en andere sites. + heel Snel bezorgd. Dat jullie Klarna keuze hebben is ook heel handig.

Heel veel keuze, dat is dus echt fijn. Goedkoper dan winkels en andere sites. + heel Snel bezorgd. Dat jullie Klarna keuze hebben is erg fijn en handig.

Mooi aanbiedingen!

Overzichtelijk , mooie aanbiedingen en snelle levering !

Mooi aanbiedingen!

Overzichtelijk , mooie aanbiedingen en snelle levering !

prima!

Snelle verzending en heel vlij met het product. Ook zeker wat testertjes ontvangen

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Deloox.. ik vond alle producten van goede merken voor een zeer aantrekkelijke prijs. En de bezorging ging vlot en te volgen.

Goede producten, van kwaliteit voor een goede prijs.

Blij met deze parfum Uitstekende prijs Vlotte bediening !

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH