Filtre

Blij met deze parfum Uitstekende prijs Vlotte bediening !

Heel blij met mijn bestelling . Uitstekende prijs. vlotte levering !

Goede producten, van kwaliteit voor een goede prijs.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Deloox.. ik vond alle producten van goede merken voor een zeer aantrekkelijke prijs. En de bezorging ging vlot en te volgen.

Verpakking van het cadeau was eigenlijk heel duur

Levering en produkt zeer goed maar cadeau verpakking was heel duur

Verpakking van het cadeau was eigenlijk heel duur

Levering en produkt zeer goed maar cadeau verpakking was heel duur

Een A-merk parfum voor de beste prijs op het internet, super koopje

Ondanks de 5 December drukte zeer snel verzonden en de volgende dag in huis. Nergens goedkoper of een betere aanbieding, de beslissing was snel gemaakt.

Een A-merk parfum voor de beste prijs op het internet, super koopje

Super snel thuis bezorgd

Snelle thuis bezorging, ik ben super tevreden

Prima en snel

En de andere dag was alles binnen

Prima en snel

En de andere dag was alles binnen

Pakket niet op afgesproken plek

Product is prima en snel .maar werd niet op afgesproken plek geleverd

Goed verzorgd, snelle levering, goede prijs kwaliteit.

Goede producten, van kwaliteit met een goede prijs

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Deloox.. ik vond alle producten van goede merken met zeer aantrekkelijke prijs. En de bezorging ging vlot en te volgen.

Lage prijzen en snelle goede service

Deloitte.nl is een zeer overzichtelijke webshop die ook nog de beste prijs geeft en een hele snelle zeer correcte levering

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH