Filtre

Meerdere producten kunnen niet met Paypal betaald worden.

Ik probeerde meerdere producten te kopen maar het was dan onmogelijk met Paypal te betalen. Heb dan De andere producten maar via een andere site gekocht. Echt niet heel slim van jullie.

Top!!

Heel goed allemaal! Alle beloofde service nagekomen. Ik ben en word vaste klant.

Fast sending

Original quality, fast service, good packing

Deloox is een zeer overzichtelijke webshop met goede prijs, kwaliteits producten.

Min ervaring met deloox is zeer aangenaam. De website is overzichtelijk met een fijne zoek functie die je precies biedt wat je zoekt. Ik zou deze website zeer zeker aanbevelen.

heerlijke geur eerlijke prijs

Snelle levering, maar niet tevreden over het aangekochte product kwaliteit

Alles ok

Snelle levering, niks op aan te merken.

Vlug juist en eerlijk

Ik aarzelde om langs deze weg parfum te bestellen maar mijn argwaan was niet nodig ik bestelde in het weekend op zaterdag mijn bestelling lag maandag op mij te wachten het was vlug juist en eerlijk ik twijfel niet meer langs deze weg nog iets te bestellen Dank u

Één dag levertijd, fantastisch.

Nvt

Het is heel jammer dat ik dat moet zeggen .15 Sept de ik een besteling .zou de 17 Sept bezorgt worden .Ik had al betaald .Nu is het 21 Sept nog niks ontvangen .En bij DHL zeggen dat ze gelevert hebben .Dus al met al niet leuk en ik de Pafum nog steeds niet .

Hier kom ik zeker nog eens terug.

Goede producten, leuke prijzen. Vlot en vriendelijk contact met de klantenservice.

Heel veel producten en een supersnelle levering.

Hele goede ervaring met deloox.

Komt niet hun afspraken na

bestelling geplaatst op donderdag, vrijdag zou geleverd worden. De woensdag daarop nog altijd niks gezien of gehoord van mijn bestelling. Dus klopt niet bestelling voor 22.00 u bestellen volgende dag geleverd. Alles was in voorraad.

Zoals altijd goed product en service

Al vele jaren klant. Scherpe prijzen en nooit problemen

Helemaal top

Goede prijs-kwaliteit. Hele snelle levering. 1 fles parfum bleek gesneuveld onderweg. Zonder problemen meteen een nieuwe toegezonden gekregen, die er de volgende dag al meteen was. Klantenservice was top bereikbaar en zeer vriendelijk en behulpzaam. Hele dikke aanrader mensen.

Duidelijke site Snelle verzending Heel goed verpakt

Was super snel binnen

Super vlot

Een keurig verpakte bestelling een dag na bestelling in huis

Ik ben erg tevreden over jullie. Snelle levering, netjes verpakt en goede berichtgeving over mijn bestelling.

snelle service

vlotte service snelle levering ....

Deloox heeft een mooi en uitgebreid gamma met verschillende luxe verzorgingsartikelen.

Ik heb enkel nog maar prettige ervaringen met Deloox.nl. Ze hebben niet alleen een gebruiksvriendelijke online shop maar bovendien ook nog een breed assortiment luxe verzorgingsartikelen.

Alles was perfect

Ik was er heel tevreden van

Heel goede ervaringen met Deloox!

Mijn bestelling werd mooi op tijd bezorgd.

Doen wat ze zeggen.

Probleemloos bestellen Leveren volgens afspraak.

Bestellen en leveren gaat als een trein!

Waarom een voldoende: Op de telefoon bestellen en betalen na goedkeuring werkte niet, 3 x hierover contact, helaas werd er niet terug gekoppeld zoals toegezegd, volgende dag wederom contact gezocht, lag niet aan de software, via iPad en telefoon is het wel gelukt, m.a.w. het kostte veel moeite

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH