Filtre

Zoals altijd goed product en service

Al vele jaren klant. Scherpe prijzen en nooit problemen

Helemaal top

Goede prijs-kwaliteit. Hele snelle levering. 1 fles parfum bleek gesneuveld onderweg. Zonder problemen meteen een nieuwe toegezonden gekregen, die er de volgende dag al meteen was. Klantenservice was top bereikbaar en zeer vriendelijk en behulpzaam. Hele dikke aanrader mensen.

Duidelijke site Snelle verzending Heel goed verpakt

Was super snel binnen

Super vlot

Een keurig verpakte bestelling een dag na bestelling in huis

Ik ben erg tevreden over jullie. Snelle levering, netjes verpakt en goede berichtgeving over mijn bestelling.

snelle service

vlotte service snelle levering ....

Deloox heeft een mooi en uitgebreid gamma met verschillende luxe verzorgingsartikelen.

Ik heb enkel nog maar prettige ervaringen met Deloox.nl. Ze hebben niet alleen een gebruiksvriendelijke online shop maar bovendien ook nog een breed assortiment luxe verzorgingsartikelen.

Alles was perfect

Ik was er heel tevreden van

Heel goede ervaringen met Deloox!

Mijn bestelling werd mooi op tijd bezorgd.

Doen wat ze zeggen.

Probleemloos bestellen Leveren volgens afspraak.

Bestellen en leveren gaat als een trein!

Waarom een voldoende: Op de telefoon bestellen en betalen na goedkeuring werkte niet, 3 x hierover contact, helaas werd er niet terug gekoppeld zoals toegezegd, volgende dag wederom contact gezocht, lag niet aan de software, via iPad en telefoon is het wel gelukt, m.a.w. het kostte veel moeite

Zeer snelle levering en keurig verpakt.

Nesteld,dag erna in huis,keurig verpakt en ook nog eens kortingsbon voor tijdschriftecht top!!

'savonds besteld en s' anderendaags al ontvangen.

Snelle levering, goed verpakt

Fijne, snelle levering

zeer negatief

Voor de verjaardag van mijn man 1 week geleden een order geplaatst. En tot op de minuut van nu geen communicatie en nog steeds niet geleverd.

Snel en gemakkelijk te bestellen

Ik koop al jaren reuk ook al voor de nieuwe naam er was en ik ben altijd heel tevreden met de snelle levering en het is dan ook nog voordeliger dat is mooi meegenomen nu alles toch duurder is en wordt.

Heel tevreden!

Mijn goederen kwamen zo snel! Ben er heel blij mee.

Tevreden

Snel geleverd!

Goede webwinkel

Snelle levering, goede prijzen.

Goed .snel bezorgt

Super tevreden

Erg blij met de snelle bezorging van mijn parfum! Hier kunnen een heleboel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Ik ben zeer tevreden met de aankoop!

Ik ben zeer tevreden met de aankoop! Snelle levering, scherpe prijzen, enorm assortiment! Zeker aan te raden!

Ultra snelle levering!

Waaauw, ik bestelde 2 flessen van mijn favoriete parfum (5th Avenue, Elizabeth Arden) op dinsdagavond en donderdagochtend werd mijn pakketje reeds geleverd, wat een super snelle levering! Bovendien vind ik mijn hierboven vermelde parfum echt nergens goedkoper! Het wordt niet enkel snel verstuurd en geleverd maar is bovendien onberispelijk verpakt met heel veel zorg! Deloox is mijn favoriete online shop die 10/10 verdient!

Ik ben al lang fan van de productjes van Fanola. Dankzij Deloox kan ik die productjes een stukje voordeliger aankopen. Het pakketje was er de volgende dag zoals beloof en werd goed ingepakt zodat producten niet konden uitlopen of kapot gaan. Ik ga zeker vaker bestelen

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH