Filtre

Fantastische aanbieding !

Zeer goede prijs, correcte en verzorgde levering!

Geweldige webshop

Zeer snel en voordelig.

Snel en goed

Prettig

Top winkel !

Lage prijzen en snelle levering

Snel en efficiënt

Perfect wat ik gekozen heb, mooi op tijd en keurig verpakt.

Snelle levering tegen een mooie prijs

Ik kan deze leverancier van harte aanbevelen. Volgens afspraak een snelle en correcte levering.

Super, snelle en prima levering.

Zeer tevreden. Complimenten.

Goede verzending en prima prijs

De parfum werd goed verpakt verzonden en was op tijd binnen. De prijs was ook goed, zeker voor de snelle verzending die ze boden.

Perfecte service

Heel vlotte opvolging en service!!! Top

Overzichtelijke site en correcte levering

Ik was gewoon deze producten op een andere site te bestellen. Maar na een prijsvergelijking merkte ik dat Deloox een pak goedkoper was. Alles verliep vlot, van surfen tot bestellen, tot betalen en leveren. Een aangename ervaring, voor herhaling vatbaar!

Top webwinkel

Ik bestel sinds kort bij deloox.nl. snelle levering netjes ingepakt en niet te vergeten de super prijzen. Kom er zeker terug.

De levering was op de volgende dag zoals beloofd

Heel tevreden

Vlotte bestelling ,en snel geleverd!

Super winkel om te bestellen goedkoop en snel

De goedkoopste en ruim aanbod

Ik koop steeds mijn parfum bij Deloox.nl Ik betaal minder voor dezelfde parfum. Snelle levering en als cadeau laten verpakken kan ook.

makkelijke website, snelle levering.

Zo handig, zelf het moment van bestellen/bezorgen bepalen via het online shoppen op een super gebruikersvriendelijke website.

Veeeeeel goedkoper

Heerlijke parfum voor een prijs die bijna 50% lager is dan bij de bekende parfumerie zaken.

zorgeloos bestelproces en puntuele service

IK ben 100% tevreden met mijn bestelling en de service

Prima snelle service voor weinig geld

Wanneer mijn parfum voorraad dreigt op te raken bestel ik weer nieuwe via Deloox.nl. Altijd goede service en de volgende dag in huis. Prijzen zijn zeer vriendelijk, je moet heel veel moeite doen om het ergens anders goedkoper te krijgen.

Snel geleverd. Goedkoopste van internet

super snel.

Bestelling zonder enig probleem. Ik ben tevreden.

Top en de beste prijs!

Ik zocht al even een parfum en na lang vergelijken bleek Deloox toch de voordeligste en werd het product tijdig geleverd. Ben zeker fan en in de toekomst ga ik hier zeker nog is bestellen dus de 25 euro tegoed zou zeker welkom zijn :)

Snelle levering prima prijs

5 Parmentierweg