Filtre

zeer goede prijzen voor hoge kwaliteit producten

Ik kocht verschillende shampoos en ben zeer tevreden van de prijs, de kwaliteit, de uitleg bij het product en de snelle bezorging en aflevering. Echt top!!!!!

Snelle levering en prijs is goed

Goed!

Goed contact gehad met de klantenservice na fout van DHL en mijn bestelling weer opnieuw verzonden. Ben blij met mijn bestelling!

Snelle en juiste levering

Prima..

Zoals de vorige keren top.

Makkelijk je parfum te kiezen , duidelijke uitleg erbij, mooie prijzen . Supersnelle verzending en pakjes ook steeds met veel zorg klaargemaakt. Is steeds een cadeautje om open te doen .

snelle levering en regelmatig update over tijdstip van levering

Super snelle levering, Fijne producten voor een fijne prijs en geen verzendkosten.

Correct & vlotte service!

De parfum gevonden waar ik al lang naar zocht! Aan een hele mooie prijs en vlotte service!

Snelle levering - 1 dag - goed verpakt Ik had gekocht Lancaster eau omdat ik op zoek was naar een eau de cologne voor een eenvoudige prijs Mooie prijs € 17.- voor 75ml-spray Iet wat ouderwets aandoende eau de cologne spray geur die naar zachter afzwakt en redelijk lang blijft Te vreden

heel goed

op tijd geleverd en goed verpakt

Top! Cadeaubon afgeleverd nog geen 12u na bestelling!

De cadeabon die ik bestelde om 22u, voor de verjaardag van een vriendin, werd de volgende ochtend om 9u al bij haar afgeleverd. Wat een prestatie !

Vlotte afhandeling en bezorging

Als boven

Trekt snel in

Smeert goed uit. Trekt snel in en zorgt voor een mooie glans en een soepele huid

Correcte en stipte levering

Altijd scherpe prijzen en correcte levering.

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs en met een snelle levering

Bij deloox, vindt je parfums en andere zaken voor heel scherpe prijzen en de levering geschiedt snel en keurig. Ik kan ze alleen maar aanraden.

Duidelijke website met veel keuze.

Makkelijk te bestellen, het artikel werd alleen een dag later bezorgd dan was afgesproken, maar dat was voor mij geen probleem.

Correcte afwikkeling van de bestelling

Goede ervaring met deloox. Kreeg mijn bestelling vrij snel.

Top,goede service

Prijs klasse is perfect daarom ook die bestelling. En een snelle service.

Super!!

Producten had ik snel gevonden, bestelling is snel verzonden. Communicatie was duidelijk, kortom super ervaring!!

I don't get the package!!

I order on 25.07.2022 and still not coming today 30.07.2022 and my money is gone!!

Top webwinkel

Goede prijs/ kwaliteit verhouding en snelle levering.

Helemaal top

Bestelling snel geleverd tegen een goede prijs. Ook achteraf betalen is goede service.

Heel goede service !!!

Ik heb maandag besteld en dinsdag was mijn pakketje er al , leuk ingepakt klaar om deze geweldige parfum aan onze jarige zoon te geven. Dankjewel!!!!!

Altijd snel geleverd altijd de perfecte prijs

Super Service, ik zou het ieder aanraden!

Makkelijke website, scherpe prijzen en super snelle service, andere dag al in huis..

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH