Filtre

super!!

In 1 woord super!!!

Perfect heel snel en makkelijk. Pakketje was voor de bezorging tijd binnen en dag van tevoren.

Perfect echt waar lekker makkelijk snep en goedkoop.

Fijne producten, goede service!

Super snelle levering. Goede service en veel keus in kwalitatief goede producten.

Andere mascara

Ik heb niet de maybelline mascara ontvangen die op de foto stond die ik bestelde.

Enkel waar ik niet tevreden over ben is de cadeauverpakking, er was schade aan de verpakking :(. Het was een huwelijkscadeau die ik opnieuw heb moeten inpakken.

Geen enkele negatieve opmerking.

Op alle vlakken scoort men super: overzichtelijk en duidelijke omschrijving van producten, perfecte communicatie van bestelling tem levering, super snelle levering (niet alleen maar een slogan).

Doen wat ze beloven!

Doen wat ze beloven!

Snelle levering, makkelijke site

Goede prijs-kwaliteit verhouding, originele producten

Een parfum kunnen kopen dat in NL niet verkocht wordt voor een fijne prijs. Duidelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd!

Prima product, makkelijke site en snelle levering

Binnen een aantal dagen het product binnen wat ik wilde hebben voor een goeie prijs. Ik zou het zeker weer bestellen bij deze site.

Geweldige webwinkel

Goede ervaring, prima service en de geuren zijn goedkoop. Ik ga hier vaker een geurtje kopen. Dank u wel DeLoox.

Uitstekend.

Zeer snelle levering

Veel aanbod van merken op de website, alles snel geleverd en netjes verpakt ga zo door, top!

Goed kwaliteit

Prima kwaliteit en snel bezorging

Top shop

Fijne duidelijke site snelle levering en een goede prijs

top in orde

de levering van de gekozen produkten is correct verlopen, top. Was heel goed verpakt, alles in orde. Ik doe zeker nog een volgende bestelling.

verkeerde flesje gestuurd

Ik had Obsession aftershave besteld en kreeg Obsession eau de toilet.

Duidelijke website, aflevering product zoals ze beloven. Fijne winkel om te kopen, veel keus

Goede....snelle levering.

Super goed.

Heerlijke geurtjes voor net wat minder!

Niet verwacht , wel gekregen

De Ted Lapidus en van Gils classic heb ik nimmer zo betaalbaar ergens gezien en omdat ik beiden tegelijkertijd bestelde en daardoor boven de €30.00 kwam , ook nog eens gratis thuisbezorgd . Verbluft maar toch echt de realiteit , dank je wel Deloox.nl !

Perfect perfumes!

I want choo by Jimmy Choo is a must

Product is snel geleverd en is van goede kwaliteit.

Top webshop

Snelle levering en eerlijke prijzen. Ik raad het iedereen aan.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH