Filtre

heel goed

super

Vergeet Parijs XL. Vergeet het glas van Doug. Hier moet je zijn!

Super collectie. Super prijs. Supersnel thuis.

Mooi schoenen en super snel geleverd Top bedrijf heb er al 2 x besteld Tot een volgende keer

Snelle levering, goed site en prima geprijsde artikelen

Snelle bezorging

Goede en snelle service mbt het leveren

Waardeloos

Had l’ emperatrisch van Dolche Gabbana gekocht. Zit praktisch geen reuk aan. En is heel snel vervlogen.

In 1 woord goed! snelle afhandeling

Mijn ervaring is goed.1ekeer iets besteld .Had verkeerde en gebeld Direkt geannuleerd en het geld stond weer snel op de bank. De eau de parfum is de andere dag al geleverd.super!

Gemakkelijk, vlot en correct

Breed assortiment, interssante prijzen, gemakkelijk om te bestellen en heel vlotte en correcte levering. Zeker voor herhaling vatbaar

Snel en goed

Snel geleverd en goed verpakt

Zeer goede, zelfs uitstekende shopervaring op deze site. Alles was duidelijk, overzichtelijk en ik had snel mijn levering waarover ik zeer tevreden ben. Een echte aanrader!

Super snel en correct

Hele snelle levering. En wat je besteld klopt ook! Een aanrader

Nog nooit zo snel geleverd, alles goed verpakt. Producten iets goedkoper, enkel 1 klein minpuntje, kon niet met kaart betalen

Al mijn favo producten, kleine prijsjes.

Ik bestel al 2 jaar mijn favoriete parfum, shampoo, conditioner en haarborstel merken hier opnieuw en opnieuw. Super fijn geprijsd en verkopen ook normale verpakkingen ipv alleen maar de gigantische pompflessen shampoo etc. Zo probeer je ook nog wel eens wat anders. Daarnaast super snel bezorgd en met zeer betaalbare (mooie) inpak service.

snelle bezorging

prettig

het is heel geweldig en gemakkelijk

Doordat ik bijna nooit tijd heb om te winkelen is dit ideaal . En de service is top

Snel en vakkundig afgehandeld

correcte service

Voordelige prijs en correcte levering.

Goede prijs en kwaliteit. Ik koop niet eens meer in de winkel.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Snel en goed

Het artikel heb ik snel afgeleverd gekregen .

Snel in huis ..voor de voordeligste prijs!

Snelste levering ooit

Zalig hoe je iets besteld voor 22h en letterlijk de volgende ochtend al hebt, net alsof je persoonlijk in de winkel geshopt hebt

Savonds besteld, volgende dag smiddags in huis.

Snel geleverd, goede website.

Alles naar wens. Snel geleverd Goede prijs

Super gift geschenk voor goede prijs!!!

Pakket goed en niet beschadigd aangekomen,bedankt

Jullie zijn een aanrader,ik ben zeer te vreden en ik zal je aanraden als de beste parfumerie van NL

Zeer goede service en kwaliteit en scherpe prijzen ik ben zeer tevreden en ik zal Deloox aanraden voor ieder ander die geurtjes online wil bestellen.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH