Filtre

Super snee er k

5 sterren

alles prima !

Goede prijs een informatie; snelle levering

Hele snelle levering

Super snelle levering En een heerlijke parfum

makkelijk besteld, snel geleverd

makkelijk besteld, snel geleverd en goede prijs. Nog maar één keer iets besteld, vandaar nog geen 5 sterren. :-)

Gewoon geweldig!

Ze hebben heel veel keuze en ik kon het goed vinden op de website wat ik wou hebben, de prijs vond ik ook super, het scheelde 10€ van andere winkels die ik heb bekeken. En alles was netjes verpakt en goed aangekomen en daarbij nog eens supersnel,vandaar een dikke 10.

overzichtelijk en rappe bezorging

vandaag besteld en komen de afspraak na, morgen in huis

Na bestelling, volgende dag geleverd.

Super goed

Goede site, makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd. Originele parfums en zeer scherpe prijzen. Kortom onwijs tevreden.

Niet goed

Wacht nog steeds op de bezorging van het pakket.

Super service

Om 5 voor 10 besteld in de avond, volgende middag in huis! Mijn man is super blij met de aankoop (hij ruikt heerlijk)! Goede, snelle service voor een goede prijs!

Diverse origineel producten met redelijk prijs!

Producten zijn origineel.snel bezorgd

Alles klopte

Besteld en snel geleverd via dhl

Supersnelle levering

Een hele snelle levering! En een erg mooie tas! Al heel duidelijk omschreven hoe de tas er uit zou zien en dat klopt precies!

Tevreden

Snelle en correcte levering!

Goedkoop en snelle levering

Parfum die ik zocht hier goedkoop gevonden. Uitermate tevreden over de parfum en de snelle levering .

Hele prettige ervaring.

Volgende dag parfum al in huis, top hoor.

gewoon geweldig snelle levering

niks op aan te merken alles volgens afspraak keurig geleverd.

overzichtelijk snel en betrouwbaar

Producten snel gevonden, en binnen twee dagen had ik ze netjes verpakt binnen gekregen. Soms nog een leuke attaentie erbij, gewoon prima geregeld

Een top bedrijf

Super geregelde snel bestelling g binnen

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over de snelle levering! Ook over de webpagina zelf !

Zeer Goed!

Aangename site, mooie prijzen, goede opvolging van bestelling ook bij eventuele problemen.

Zoals altijd goed

Altijd goed en snel

Ik had nooit gedacht dat ik zo snel de bestelling binnen zou krijgen!!! En wat een prachtige spullen verkopen ze!!

toppie

snel en correct