Filtre

Fijn dat jullie mijn eau de parfum WEL op voorraad hadden.

Ik was altijd goede klant bij jullie.Maar alles werd toch een beetje duurder,dus ging ik prijzen vergelijken.En uiteraard wat er nog wel,en niet meer,bij jullie verkocht werden.Ben heel blij dat de Superwinkel/Deloox mijn eau de parfum van Lancome Idole 100ml.wel hadden.En OOK de volgende dag in huis.Dank daarvoor.

Heerlijke geur en een mooie prijs om aan te schaffen. Ik houd wel de aanbieding in de gaten, want dan spaar je echt wat uit.

Fijne webshop met voldoende keus en super snelle levering.

Goede snelle service

Snelle levering goeie prijs

Overzichtelijke website snelle levering goeie prijzen

Snelle en correcte levering.

Heel goed en snel

Keurig

Alles netjes verpakt binnen gekregen

Snelle levering, goede prijs

Prima performance en conform afspraak geleverd.

Zeer positief.

Heerlijke geuren van mooie merken scherp geprijsd

Veel heerlijke geuren van mooie merken voor een scherpe prijs. Snel geleverd met enkele testers erbij. Helaas was mijn meest favoriete geur van Hermès (een navulling) niet beschikbaar. Hopelijk is deze later nog leverbaar. Zeer vriendelijke klantenservice.

Ik ben heel tevreden , en geef veel kennissen dit adres door .

Alles top! Snel en eenvoudig

Alles vlot. Bestelling , betaling, levering.

Super service !

Ik vond de service top , s’avonds besteld , de dag erop s’morgens reeds geleverd.. service en prijs kwaliteit zijn uitstekend. Een aanrader.

goede afhandeling product

Prima.

Niets aan toe te voegen!

Snel en correcte levering

Alles tip top in orde met super snelle levering

Prima winkel, snelle verzending

Ruime keuze, ook in geuren die elders vrijwel niet meer te koop zijn. Alles tegen betaalbare prijzen.

Top aanbiedingen

Super aanbiedingen en snel geleverd!

Uitstekende service en prijs

Super tevreden met de snelle bezorging en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Goede snelle service

Goede service en een snelle levering. Wat wel opvalt dat ook deze winkel hun prijzen flink ophoogt: 6 euro binnen een jaar. Maar ondanks dit nog steeds de goedkoopste is.

Snelle en goede levering

Binnen 24uur had ik het bestelde binnen. Ook eenvoudige betaling aanwezig. Ik blijf bij jullie, voorheen superwinkel, bestellingen doen in de mooie aanbiedingen.

vlotte levering en aangename prijzen

levering van de bestelling loopt altijd vlot en vlekkeloos, prijzen van de producten zijn zeer aangenaam, mooi excuus voor een extra geurtje! kortom heel erg tevreden!

Snelle bezorging, keurig verpakt

Fijne, overzichtelijke website, artikel snel gevonden, mooie prijs! Snelle bezorging en netjes verpakt! En in de tussentijd een e-mail over de status van mijn bestelling. Prima!

geweldig

de ene dag besteld de andere geleverd zoals gezegd. gewoon supper

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH