Filtre

Goede prijs-kwaliteit verhouding, originele producten

Een parfum kunnen kopen dat in NL niet verkocht wordt voor een fijne prijs. Duidelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd!

Prima product, makkelijke site en snelle levering

Binnen een aantal dagen het product binnen wat ik wilde hebben voor een goeie prijs. Ik zou het zeker weer bestellen bij deze site.

Geweldige webwinkel

Goede ervaring, prima service en de geuren zijn goedkoop. Ik ga hier vaker een geurtje kopen. Dank u wel DeLoox.

Uitstekend.

Zeer snelle levering

Veel aanbod van merken op de website, alles snel geleverd en netjes verpakt ga zo door, top!

Goed kwaliteit

Prima kwaliteit en snel bezorging

Top shop

Fijne duidelijke site snelle levering en een goede prijs

top in orde

de levering van de gekozen produkten is correct verlopen, top. Was heel goed verpakt, alles in orde. Ik doe zeker nog een volgende bestelling.

verkeerde flesje gestuurd

Ik had Obsession aftershave besteld en kreeg Obsession eau de toilet.

Duidelijke website, aflevering product zoals ze beloven. Fijne winkel om te kopen, veel keus

Goede....snelle levering.

Super goed.

Heerlijke geurtjes voor net wat minder!

Niet verwacht , wel gekregen

De Ted Lapidus en van Gils classic heb ik nimmer zo betaalbaar ergens gezien en omdat ik beiden tegelijkertijd bestelde en daardoor boven de €30.00 kwam , ook nog eens gratis thuisbezorgd . Verbluft maar toch echt de realiteit , dank je wel Deloox.nl !

Perfect perfumes!

I want choo by Jimmy Choo is a must

Product is snel geleverd en is van goede kwaliteit.

Top webshop

Snelle levering en eerlijke prijzen. Ik raad het iedereen aan.

heel goed

super

Vergeet Parijs XL. Vergeet het glas van Doug. Hier moet je zijn!

Super collectie. Super prijs. Supersnel thuis.

Mooi schoenen en super snel geleverd Top bedrijf heb er al 2 x besteld Tot een volgende keer

Snelle levering, goed site en prima geprijsde artikelen

Snelle bezorging

Goede en snelle service mbt het leveren

Waardeloos

Had l’ emperatrisch van Dolche Gabbana gekocht. Zit praktisch geen reuk aan. En is heel snel vervlogen.

In 1 woord goed! snelle afhandeling

Mijn ervaring is goed.1ekeer iets besteld .Had verkeerde en gebeld Direkt geannuleerd en het geld stond weer snel op de bank. De eau de parfum is de andere dag al geleverd.super!

Gemakkelijk, vlot en correct

Breed assortiment, interssante prijzen, gemakkelijk om te bestellen en heel vlotte en correcte levering. Zeker voor herhaling vatbaar

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH