Filtre

Beste e-winkel voor EDT/Parfums, cosmetica en meer..

Goede prijs/kwaliteit verhouding, betrouwbare web-winkel !

Heel voordelig shoppen. S´avonds besteld en s´anderdaags al ontvangen. Echte aanrader

Altijd super!

Altijd snelle levering, goede verpakking en scherpste prijs. Zeer tevreden!

Snelle levering en alles was er wat ik besteld heb top!

Super goed !

Snel en goed geïnformeerd over verzending en bezorging . En een hele goede prijs ?

Zeer goed en snel

Goede site en goed spul en snelle levering

Snelle levering en goede prijs.

Uitstekende service

Snelle levering, originele parfums met flinke korting. Hier koop ik voortaan al mijn parfums.

Snel en goed.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Euforie over de te gekke prijs voor een kwaliteitsproduct

Ik heb lang gezocht naar een bepaald product omdat ik een zeer positieve ervaring had, na een proefje te hebben geprobeerd. Echter, de prijs was voor mij echt onbetaalbaar, hoe graag ik het ook wilde. Wie schetst mijn verbazing toen ik op deze webshop terecht kwam en de prijs zag voor hetzelfde product. Ik kon het niet geloven en met gemengde gevoelens heb ik het toch maar besteld.Nog steeds kan ik niet geloven dat ik zo'n goed product voor zo weinig geld bij deze webshop heb kunnen bemachtigen. Ik ben heel blij met deze webwinkel en kan eenieder dit aanraden. Momenteel ben ik met een sample van een nieuwe eau de toilet aan het experimenteren , wil deze ook aanschaffen ( en ook deze is vrij prijzig!)en ook hier komt deze webwinkel als goedkoopste uit de bus. Super fijn zo deze webwinkel!!IK denk dat ik dus mijn nieuwe geurtje ook hier weer ga bestellen.

Top!!

Pakket was netjes verpakt en snel geleverd! Zal er zeker weer bestellen!

Grote sortering makkelijk te bestellen en vlot geleverd

Altijd goed!

De goedkoopste en snel verzonden; wat wil je nog meer?

Betaalbaar en snel

Goeie prijzen en snel thuis bezorgd.

Very fast delivery

Great fast delivery, all packed nicely, good website with a lot of products to choose.

Super ervaring. Product was snel en netjes bezorgd. Heel erg bedankt. Mvg Astrid

Uitstekend!

Hier bestel ik altijd mijn parfum voor de beste prijs en snelle levering!

Toppie

Ben reuze tevreden over deze winkel. De goedkoopste voor dit product tot nu toe.

Top snel goed en goedkoop

Ooit gekorfbald deloox.nl Even gezocht of t betrouwbaar was en goede recensies gevonden. Bestellen ging eenvoudig en snel en de volgende dag was t product in huis.

Gewoon zoals het hoort

Ik heb een geslaagde ervaring gehad, geen negatieve

Super snelle levering. Beste prijs voor mijn product Waarom nog elders shoppen....

In nog geen 13 uur was het product geleverd, en ook wat ik heb besteld was gelijk wat ik moest hebben

De beste services

Originele parfums en perfect service.

De beste services

Originele parfums en perfect service.

super!

Snelle verzending en mooi ingepakt in cadeaupapier zoals ik aangegeven had!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH