Filtre

In orde

Beste prijs en correcte en snelle levering

Zoals beloofd! In 1 dag geleverd.

Voor een bepaalde tijd besteld...is idd de volgende dag in huis. Hier kunnen veel shops van leren.

Chapeau!

Geweldig geholpen bij ICI Paris in Weert. Korting ook meteen gekregen.

Goede service zo snel bezorgd

Supersnel!

s’Avonds mijn bestelling gedaan en de volgende dag al in huis! Kreeg direct de bevestiging en tijdstip van bezorging door. De bezorger was er ook de genoemde tijd en het pakket was keurig verpakt. En dat zonder verzendkosten te berekenen! Ik ben zeer tevreden over Deloox

zeer snelle levering prijs beter dan grote on line shops

Fatastisch

Zeer goede service

Steeds vlotte en correcte levering

Bestelling word steeds heel snel geleverd. Ook steeds aantrekkelijke prijzen tegen over de fysieke parfum winkels

Grandioos

Vlugge levering ben zeker van plan om het andere te vertellen een zeer tevreden klant

geweldig!

Geweldig!

Super snelle verzending (vlak voor 22 uur besteld, en volgende avond in huis). Alles netjes beschermd ingepakt!

Uitstekend en mooi optijd zoals beschreven

De website voldoet aan wat ze beloven En goedkoper dan in de winkel

Mooie producten, en lekker snel verzonden

Goede prijs

Ondanks excl. BTW prijzen de goedkoopste. Jammer vande standaard verzendkosten .

Prima en snel

Prima en snel geleverd en mooie kado verpakking, super

Geweldige producten met een geweldige service !

Zeer goede prijzen en producten zeer snel geleverd .. !

Bestellen, braken, snel geleverd

Altijd zeer tevreden. Goede service. De winkel belooft wat zij zeggen. Chapeau!

Was al klant bij Superwinkel, maar dit gaat net zo goed.

Topsnelheid

Ik was verwonderd van de snelheid van de levering en de prijs was super voordelig.

Snel en goed

Makkelijke website en super snel geleverd

Makkelijke website, veel keuze voor een voordelige prijs en super snel geleverd.

Snelle levering én voordelig

Voorheen was ik nog niet bekend bij deze webshop, ik was op zoek naar een specifieke parfum maar wilde hier niet de hoofdprijs voor betalen. Uiteindelijk ben ik bij Deloox terecht gekomen. Mijn ervaring is in één woord uitstekend! Het product boden ze voordelig aan en de verzendkosten waren ook nog eens gratis. Het product heb ik begin van de avond besteld en werd meteen de eerst volgende werkdag thuis bij mij afgeleverd, helemaal top. Kortom een nieuwe tevreden klant, bedankt Deloox!

Bestellen en hop in huis!

Vandaag besteld morgen in huis moet je altijd maar even afwachten maar het was zeker waar! Goede prijs ook!

Voordelig en betrouwbaar

Al meerdere keren geuren besteld. Voordeliger dan in de winkel. Netjes direct een order bevestiging en supersnel de volgende dag klaar om bij een afhaalpunt op te halen.

Mooi verpakt en vroeger geleverd dan aangekondigd! Leuke prijs!

Super tevreden over deze superwinkel

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH