Filtre

super cool

prijs ok, gemakkelijk te bestellen ,vlug geleverd ,

Keurig op tijd geleverd

Xosls gezegd keurig op tijd geleverd. Goed ingepakt en dat was nodig. De verpakkingsdoos was behoorlijk gehavend. Niet de originele verpakking.

Snelle uitstekende service

Snelle uitstekende service

Supersnelle levering

Snelle levering mijn pakket was ook zeer goed verpakt. Voortaan bestel ik hier Zeker aan te raden dus! :)

Super snelle levering

Zeker doen

De website is duidelijk en makkelijk in gebruik. Levering binnen 24uur.

Op en top perfectie

Bestelling was eenvoudigom te plaatsen, coorrecte betaling, geen lange wachttijd tot levering!

Helemaal goed

Makkelijke bestelling

Snel en makkelijk

Snelle levering. Website is ook goed. Makkelijk en betrouwbaar

Topsite voor topproducten!

Op zoek naar een mooi verjaardagscadeau, werd ik hier blij verrast door het aanbod aan mooie prijzen.

Toppie !!

Voor de 1ste keer besteld en echt helemaal geweldig ! Topproducten,ruime keuze en een Supersnelle levering. Jullie hebben er een fan bij.

Het artikel heb ik op donderdagmiddag om 17:00 besteld, de volgende dag had ik het om 11:30u in huis. Zorgvuldig verpakt en het artikel voldeed aan mijn verwachtingen.

Super snel geleverd top

Makkelijk besteld en zoals beloofd snelle levering, TOP !

Makkelijk besteld en snel geleverd ! En dat aan een héél gunstige prijs,TOP ! Ik bestel er zeker nog :-)

Prima website

Geweldig fijne geuren. Groot assortiment. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Heel tevreden!

Mijn parfum heel snel geleverd,mooi verpakt.Een aanrader!

Super tevreden

Snelle levering en veel voordeliger

Fijn dat jullie mijn eau de parfum WEL op voorraad hadden.

Ik was altijd goede klant bij jullie.Maar alles werd toch een beetje duurder,dus ging ik prijzen vergelijken.En uiteraard wat er nog wel,en niet meer,bij jullie verkocht werden.Ben heel blij dat de Superwinkel/Deloox mijn eau de parfum van Lancome Idole 100ml.wel hadden.En OOK de volgende dag in huis.Dank daarvoor.

Heerlijke geur en een mooie prijs om aan te schaffen. Ik houd wel de aanbieding in de gaten, want dan spaar je echt wat uit.

Fijne webshop met voldoende keus en super snelle levering.

Goede snelle service

Snelle levering goeie prijs

Overzichtelijke website snelle levering goeie prijzen

Snelle en correcte levering.

Heel goed en snel

Keurig

Alles netjes verpakt binnen gekregen

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH