Filtre

Fantastisch!

Voor de eerste keer besteld voor moederdag. Nog nooit zo snel iets geleverd gekregen in België. Ik plaatste mijn bestelling op donderdag vrij laat in de middag en kon het niet geloven dat ik mijn pakje vrijdagochtend al ontving. Bedankt voor de snelle en nette service!

Veel keuze, snel en betrouwbaar

Ruim assortiment, duidelijke site. Goede prijs en supper snel geleverd ondanks Moederdag drukte.

Snelle levering van een goede parfum

Op tijd. Juiste beschrijving

Zocht de perfecte moederdagskado. Deloox gaf mij de perfecte Kado met de juiste Kado.

Geweldig!!!

Goede website en makkelijk te bestellen snelle levering in een goede verpakking.

Veel voor minder geld

Veel voor minder geld

Snel, goed, goedkoop

Snel, goed, goedkoop

Goed, snel en netjes bezorgd. Er moet altijd wat overblijven vandaar geen 5 sterren

1e keer besteld, makkelijk en snelle bezorging. Geen klachten. Scherpe prijs

Snelle levering!

Website is makkelijk te hanteren. Bij een levering wel langer moeten wachten omdat er niet voldoende voorraad was, maar verder altijd snel geleverd!

Doen wat ze zeggen

Perfect!

Super snelle levering. Hou van mijn nieuwe parfum

Aanrader!

Goede prijs en heel snelle levering! Aanrader!!

Vlot en correct

Een hele vlotte levering, beter kan niet. Dezelfde dag nog verzonden, de dag erna al in huis. Heel tevreden en voor herhaling vatbaar. Ook de prijzen zijn lager dan bij andere webshops, wat het aantrekkelijker maakt.

super! duidelijk en snel

Makkelijk te bestellen, meteen bevestiging en levering zelfs sneller dan aangegeven - super service

Uitstekende service!

Superfijn om bij jullie te shoppen. Zeer veel keuze en steeds aan de voordeligste prijs! En supersnelle levering!

Super mascara maar veeel te veel verpakkingsmateriaal

Zeer blij met de mascara maar deze kwam in een zeer grote doos voor 1 mascara ..gevuld met veel te veel ( plastic ) verpakkingsmateriaal . Dit had mijns inziens niet nodig geweest . Verder met de mascara zelf super tevreden

Snelle levering en goed verpakt

Het bestelde product was er snel en goed, veilig verpakt.

Veel keus. Goede prijzen en een snelle levering

Mijn bestelling goed bezorgd met een goede verpakking. Deloox zal ik aanbevelen bij mijn vrienden kennissen

Correct en snel.

Snelle service. Prima prijs.

Super website met mooie producten.

Fijne website.. ik kan alles goed terugvinden en de prijzen zijn geweldig leuk! Scheelt veel vergeleken met bijv een parfumerie. De website aangeraden bij vrienden en kennissen die ook al een bestelling hebben geplaatst! Het product was goed verpakt en snel geleverd. Ook via DELOOX een track en trace code ontvangen om mijn bestelling te volgen. Een aanrader!

PRODUKTEN IN VOORRAAD

Goede prijzen en snelle levering

's Avonds besteld en de volgende dag al in huis! Ik hou ervan! En dat voor een goede prijs!

Snelle levering en goed product

Bestelling werd snel geleverd en (op verzoek) netjes/mooi als cadeau verpakt.

Alles goed! En Snelle levering

Topproducten van bekende merken

Veel keuze uit topmerken! Snelle levering. Netjes verpakt!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH