Filtre

vond het erg goed

ik was niet zeker of het wel de volgende dag in huis zal zijn ,en ja hoor heerlijk ,en veel goedkoper dan douglas en ISI PARIS .

Snelle levering.

goede producten

snel en netjes op tijd bezorgt !!

Snel vlot

1ste bestelking. Voldoet helemaal aan verwachtingen!

perfect

Snel en mooi ingepakt en veilig verzonden.

Supersnel in huis

Goedkope webshop en fijn dat je gelijk na bestelling een mail krijgt ter bevestiging, dus betrouwbaar.

Superwinkel !!! Mooie prijzen goeie producten

Ik bestel vaker bij jullie !!!! En blijf t zeker doen Mvg Sandy

Prima service en zeer snelle levering

Het telefonische gesprek was uitstekend

Klantvriendelijkheid

Men houdt zich aan leverings termijn

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Afrekenen kon ook achteraf, maar dan moest ik 1 euro extra betalen. Koop altijd alles met achteraf betalen. Dus nu wilde ik ook achteraf betalen. Later op de avond voor het slapen gaan, nogmaals gekeken. Had toen een bericht erop staan, dat achteraf betalen niet mogelijk was. Moest direct betalen. Heb dit ook direct gedaan, maar het betekende wel dat ik de bestelling ook een dag later kreeg. Als alles normaal was verlopen, had u 5 sterren gehad.

Accuraat!

Snelle levering. Mooie verpakking en goede prijs.

Super goed en snel

Ik had direct wat ik wou

Eau de parfum gunstig geprijsd...

Mijn favoriete eau de parfum besteld. De prijs was in vergelijking met andere leveranciers heel gunstig.

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs/kwaliteit en zeer snelle levering.

Zeer vlotte afhandeling

Volgende dag al geleverd

Geweldige service

Had hier nog nooit besteld, maar een dikke 10.Goede service en komen de afspraken na.

Simpel eenvoudig bestellen en een snelle levering.

Altijd beste prijs en heel snel!

Ik vergelijk altijd goed de prijzen voor ik bestel. Ondanks acties bij parfumerie toch vaak goedkoper bij Deloox. Supersnel in huis en duidelijke communicatie.

alles verliep correct

zoals voorzien kwam mijn pakje 's anderendaags bezorgd, prima dus . grts Roger.

In 1 woord TOP!

Gebruiksvriendelijke en duidelijke site. Heel scherpe prijzen met super promoties er bovenop. Razendsnelle levering naar België => namiddag besteld, de dag daarop geleverd in een nette verpakking.

Correcte levering

Correcte en snelle levering.

Snel en goede producten!

Supersnel geleverd en alles top

super!

De prijzen zijn beter dan andere winkels. Je vindt een heel aanbod aan parfums en makeup terug aan een zeer goede prijs. De levering is ook super. De dag later had ik mijn parfum al.

Correcte aflevering

Perfect, supersnel geleverd in 1 dag!!

Binnen 1 dag in huis . En een heerlijk luchtje. Femme van Hugo Boss. Precies zoals het beschreven werd op de website.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH