Filtre

Juiste en snelle levering!

Zeer tevreden goede prijzen en snelle levering!

Producten met uitstekende kwaliteit, supersnelle service.

Top aanbieding, Snel en kwaliteit

Geweldige aanbieding en snel geleverd!

Goed vlugge levering

Geweldig!

Goede producten voor een goede prijs! Snelle levering. Ga hier zeker vaker bestellen.

Makkelijk besteld, snel geleverd

En erg goedkoop!

Super snelle service en top prijzen!

De aangekochte producten waren goed geprijsd en alles werd de volgende ochtend al geleverd

Geweldig!

Hele fijne prijzen en snelle service!

Snel besteld en in huis!

Gezocht naar een eau de toilette en deze voor een voordelige prijs bij Deloox.nl gevonden. Zeer blij mee!

Makkelijk bestellen en snel in huis

Grote keus en makkelijk te bestellen en echt de volgende dag in huis

Top item voor een goede prijs!

Via Instagram maakte ik kennis met Deloox.nl. Ik was al even opzoek naar een specifieke geur, maar deze is normaal hoog aan de prijs. Op Deloox.nl heb ik het gekocht voor een super goede prijs! Levering was de volgende dag en goed verpakt. Perfect cadeau voor mijn man zo!

Helemaal top!

Zeer accuraat, snel en voordelig

Duidelijke site, snelle bezorging, goede producten en super kortingen!

Ervaring met Superwinkel was al top. Nu met Deloox en een extra korting nog beter. Ik ga zeker weer winkelen hier.

Uitstekend. Snel geleverd, ruimtebesparend verpakt

Duidelijk en snel bestelproces, alles verloopt goed, klopt gewoon. Geen gebruik van onnodig groot verpakkingsmateriaal en bezorgd door elektrisch aangestuurde auto.

zeer goed

Ik heb 2 tubes JOOP champoo besteld en werden de volgende dag geleverd . goed verpakt

Great prices. Super quick shipping.

Ordered at 9 pm, received the item the next morning. The perfume was cheaper here than any other site. Happy costumer.

Heel tevreden ,vlotte bestelling en de prijs is ook goedkoper dan elders,bedankt

Snel en correct

Tevreden

Super vlot, alles dik oke!

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Goed geprijsd artikel en snel geleverd

Betrouwbare site van Deloox. Ze down wat ze beloven!

Prima service & snelle levering!

Snel en correct

‘S avonds besteld de volgende dag in huis ! Een groot assortiment in alles wat je wil rondom verzorging van je lichaam. Netjes verpakt en geleverd.

snelle levering en zeer goede service

snelle levering en goede service, ik was iets vergeten te bestellen. en werd zeer netjes daarmee geholpen, super

Bestelling nog niet ontvangen.

Helaas deze keer als zeer slecht. Vorige bestellingen gingen prima. Bestelling nog steeds niet ontvangen ( zie mijn bericht in uw klantenservice mail. Ben we er wel van bewust dat het probleem waarschijnlijk bij vervoerder DHL ligt maar mijn bestelling is gebaseerd incl het afleveren. Mijn ervaring met DHL is zeer slecht dus helaas bent u daar nu de dupe van.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH