Filtre

Xxx

Super assortiment en snel geleverd!

Ik kan hier altijd mijn favorieten vinden voor een goede prijs! De levering is snel. Een topwinkel

Alleen maar positief!

Snel levering

Zeer goede klantenservice, snelle levering , tevreden

Mooie website

Bestellen en betalen verloopt prima, de bezorging met DHL iets langer dan verwacht maar verder prima

Perfecte service.

Perfecte service. Heel correcte.

snelle service, zeer goedkoop

Heb vele parfums gezien waarvan ik altijd droomde om ze te kopen. Maar aangezien ze zo duur zijn in de parfumeries heb ik ze nooit kunnen kopen. Door deze site heb ik de kans gekregen om meerdere parfums te vinden voor een goedkope prijs die ik al jaren wil.

Zeer snelle levering. Erg tevreden

Uitstekend!!

Alleen maar goede ervaringen met Superwinkel/Deloox! Komen de afspraken na en mooie producten! Een aanrader dus!!

Prima levering

Volgens opgegeven tijdstip

perfect en snel verzonden

mooie producten, zorgvuldig verpakt en snel geleverd, perfect!

Super snel geregeld en bezorgd.

Makkelijk om een bestelling te plaatsen en netjes op tijd supersnel bezorgd.

Heel goeie webshop.

Er zijn veel topproducten te vinde

Snelle levering en goede prijs.

Super winkel

Hier kun je vele merken parfum kopen tegen mooie prijzen!

Snelle levering en makkelijk te volgen

Supersnelle service en levering. Ook makkelkjk te volgen.

Ben erg blij met Deloox

Wat je ziet en besteld klopt gewoon. Beschrijving is goed, website is professioneel, en producten TOP. Jullie houden mij als klant.

Snel, handig

Zoals altijd een prima ervaring. Snel besteld, snel geleverd. En product ruikt zoals de omschrijving, dat is ook niet geheel onbelangrijk.

***.

I bought Ultramale and it is fake. The bottle is clearly fake and the packaging is missing product number. I even compared it to a real Ultramale fragrance in a perfume store and the difference is striking. Horrible service. Never buy from this website guys!

Betrouwbaar

Producten zijn makkelijk te vinden. Waarde voorje geld. Snelle levering. Gewoon een online top winkel.

Betrouwbaar en voordelig

Vlotte levering van juiste produkten tegen goede prijs

Prima winkel

Makkelijk te bestellen en zeer vlotte regeling. En ook nog eens 10% korting.!!!

Ik vond de Superwinkel al Super en nu vind ik Deloox.nl Fantastisch

Net zo goed als altijd!

Na de geweldige naamsverandering nog net zo goed als altijd! Geweldige webshop met goede producten en mooie prijzen! Bestel hier al heel lang, en dat blijft zo! Zeer tevreden!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH