Filtre

Super goed!

Kwam super snel binnen en erg tevreden mee!

Oprecht 5

Super top vin alleen dat voor iets klein wel een grote doos is maar derest top

Eerste keer parfum besteld , maar zeker en vast niet de laatste keer ….. top parfums aan super prijzen !!!! Top shop !!!!!

Supersnelle levering. Top service

De volgende dag al geleverd. Dat is supersnel. Ik weet waar ik nu altijd mijn lekkere parfums bestel

Ik had een probleem met mijn zonnebrand. Die ik normaal gebruik is uit de handel gehaald. Degene die ik nu bij jullie besteld heb had ik jaren hiervoor (tegen zonne allergie). Top product. Lekker snel geleverd, ook het product voor mijn mam . Super tevreden

Gewoon goed!

Bestellen ging makkelijk en de volgende dag al t pakketje in huis! Top

Very good and easy experience!

We ordered a couple of perfumes on this website for the first time, based on customer reviews. And, we were very happy with the overall experience - * Good pricing, * Very quick delivery, * Genuine products (we had bought the same perfume on Amazon and found out it was a used one! no such shocks here) We are just feeling bad we did not know of this website much sooner.

Leuk

Ik vind Superwinkel een hele fijne online winkel met scherpe prijsjes , ik ben al lang een klant van jullie en ik blijf bij jullie mijn lieve geurtjes kopen

Makkelijk te bestellen, prima producten en super snelle levering

Prima service snelle levering

Prijs/kwaliteit prima

Makkelijk site, bestellenproces is duidelijk en levering de volgende

Snelle levering !

Binnen 24 uur geleverd !

Prima website

Fijne website, overzichtelijk, goede prijzen en snel verstuurd!

Goede prijzen en snel in huis!!

Goede prijzen en snel bezorgd

Heerlijke geur voor een super prijs en dan ook nog eens de snelle levering, helemaal top.

Snel en voordelig

De eau de toilette die ik zocht was veel voordeliger bij superwinkel dan bij andere verkopers, en ik had 'm heel snel in huis

Superservice

Leuke winkel met supergroot aanbod aan aantrekkelijke prijzen. Netjes en vlot geleverd. Kortom , toppie

Net voor 22 uur besteld en de volgende dag al in huis

Gaat altijd goed

Op en Top!

Een echt aanrader, makkelijk te zoeken wat je wilt. Leuke prijzen. Super snelle levering. Wat zou je nog meer willen?!

Zeer snelle en zorgvuldige levering

Ik heb een parfum, Bos Extreme online besteld. De aanvraag is zeer snel verwerkt en de levering was binnen 2 werkdagen in een goed verzegelde en sterke bos gedaan! Klasse. Ik ben erg tevreden over het gekozen parfum. DANK!

snel geleverd en goed artikel!

Lekkere parfums

Goede site veel keuze en op tijd nu zien wat het wordt met nieuwe naam als je vaste klanten en goede producten heb dus parfums kan het niet stuk zeker alle lof van mij aan site en jullie team dank u aan iedereen

Super snelle levering.

Wat een service. Over gezocht naar Kirke maar in de winkels nergens te vinden. Schijnbaar is t een exclusieve geur. Maar goed uiteindelijk bij superwinkel online besteld. Overal kost dit geurtje 175 euro en hier maar 105 volgensmij. En het mooiste van alles is….. 19 uur savonds besteld en de dag erna om 13 uur geleverd. Voortaan altijd hier bestellen.

blij

Ik kan altijd vinden wat ik zoek, met de prijzen ben ik tevreden en de levering is altijd snel.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH