Filtre

Zie vijf sterren

Snelle en correcte afleveringen

Fijne geur

Goede levering en ben blij dat ik hem nog steeds kan bestellen

Op juiste tijd geleverd!

Pakje zat op tijd in de brievenbus,

5sterren

Heel tevreden

Goede service en goede prijs

De pakjes zijn altijd op tijd, , een goede service en de reuk is goedkoper dan in een winkel.

Snelle levering, goed verpakt

Makkelijk bestellen, je wordt goed geïnformeerd over de bezorging en het pakje wordt in goede staat en snel geleverd. Super dus!

Snelheid levering. Goede geuren, die de hele dag zijn te ruiken.

Zoals een online bestelling hoort te gaan!

Vlekkeloos is deze bestelling verlopen. Het artikel had ik al eens eerder besteld en toen ging het ook perfect! Geeft vertrouwen en dan durf je eerder gebruik te maken van deze webshop.

Een super winkel

Super voordelig en super snel. Klein minpuntje was dat de mail met track&trace niet was aangekomen. Maar 1 belletje met Superwinkel en het was geregeld. Top!

Bestellen van parfum

Ik heb een parfum besteld goede kwaliteit en snel leerling Dankjewel super winkel

Mijn ervaringen zijn prima.

Leuk assortiment voor hele mooie prijzen en een super snelle levering. Dat is wat een klant erg prettig vindt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Steeds dik in orde en op tijd.

Bestelling goed verpakt en op tijd geleverd zeker aan te bevelen superwinkel dik in orde.

Mijn levering was supper snel gaat zo door ,ben blij met mij perfums .

Goedkoop en snelle levering

in de Bijenkorf is hetzelfde luchtje de helft duurder! Ik heb bij superwinkel besteld, het werd de volgende dag zonder kosten thuisbezorgd . Echt SUPER!

Alles kan je er vinden perfect

İk zocht iets in andere site maar bij julie vond ik direct alles in alle maten en modellen

Duidelijke website en snelle verzending

Ontzettend fijn dat het pakketje de volgende dag al in huis is! Een maand geleden heb ik bij een concurrent hetzelfde pakketje gekocht, en deze is nog steeds niet binnen. Product is top en voldoet aan alle eisen, en was ook nog eens goed geprijsd! Ik zou superwinkel.nl zeker aanbevelen.

Perfecte service

Mijn aankopen zijn altijd goed en netjes verpakt. Zeer scherp geprijsd en een kleine attentie of kortingsvoucher voor de volgende aankoop.

Top, snelle levering en product zoals omschreven.

Helemaal goed.

Goed en voor een mooie prijs

Al jaren koop ik hier mijn spullen tot grote tevredenheid

Al jaren fantastische aanbiedingen

Goede site en service

Heerlijke parfum gekocht voor een fijne prijs. En snelle levering

Makkelijk en snel

De bestelling is in een paar klikken gedaan, het product is snel bezorgd en op de juiste tijd. Kan niet beter.

Vlotte bediening!

Correcte levering.

“Super”

Superwinkel super ervaring!!

Prima en snel

Bestellen ging vlot en levering idem.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH