Filtre

Zeer goed, scherpe prijs en snelle levering

Scherpe prijs en snelle levering. Keurig verpakt. Absolute aanrader.

Goed verpakt en snelle bezorging.

Goed verzorgd als altijd. Snelle bezorging.

Super makkelijk!

Overzichtelijke site, bestellen voor prima prijs en snelle levering!

Geweldig!

Altijd mijn favoriete geurtjes voor een redelijke prijs. Zeer snelle levering. Ik zit nooit zonder kadootje altijd optijd geleverd. En voor elk wat wils in de aanbieding.

Ik ben blij hem te hebben ontdekt

Leuke internet winkel

Correct met verzending

De naam superwinkel is correct alles op tijd geleverd .Dikke mercie hiervoor

Prima shop

Krijg wat ik bestel voor een prima prijs

Best price for a perfume I had been wanting for a long time, and my order was received the day after I placed it

Prima.

Ik ben zeer tevreden. Product zoals verwacht goed. Aflevering goed verzorgd.

Snel geleverd en zeer tevreden met het geurtje

Overzichtelijke site met veel producten. Mooie prijzen en goedkoper dan andere sites. Super snelle levering. En bij ontvangst goeie kwaliteit. Het geurtje was heerlijk en bleef hele dag hangen. Heb jullie site gelijk met familie en vrienden gedeeld. Ik ga zeker nog meer kopen!

Snelle levering..keurig verpakt.

Snelle levering...keurig verpakt.

Zeer tevreden over de vlugge levering

Het is nu de 2de keer dat ik bestel en zeer tevreden over kwaliteit van de producten, over de prijs en de vlugge levering, zal dit zeker door zeggen aan mijn vrienden

Heel duidelijk overzicht

Geweldig!

Goede omschrijving van de parfums, afgaande op de revieuws bestel ik parfums die ik niet ken. Heb zelden een miskoop gehad. Ook deze parfum op basis van de revieuws gekocht. Fris en kruidig, blijft lang hangen! En natuurlijk binnen een dag geleverd! Top!

Supersnelle levering

Heel voordelige prijs en supersnelle levering

Subliem

Super snelle verzorgde service, zeker een aanrader voor meerdere aankopen.

Snel en goedkoop

Twee luchtjes Voor goede prijs

Snelle goede levering

Werd goed op de hoogte gehouden over mijn pakketje en snel geleverd

veel goedkoper dan andere winkels

ik heb hier al parfum gekocht , was veel goedkoper dan bv ici pari xl nu heb ik een creme gekocht, bij ici paris 407,70 euro bij superwinkel 260.79 voor dezelfde fles met dezelfde inhoud; dan is de keus snel gemaakt het is bovendien nog eens een topproduct!!

Zalig

Had het snel echt heel leuk

Super, geweldig

Gewoon super met alles

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering en goed verpakt kwam het aan. Niks op aan te merken. Ook de parfum is zeker origineel. Geen nep product en ruikt heerlijk.

Prijs goed en verzending ook top

Zie hierboven. Gewoon goed en snel

Topper!

Handige website. Uitgebreid assortiment. Beste prijs. Uitstekende service en levering. Ik ben een trouwe en tevreden klant!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH