Filtre

Snelle levering en goedkoop

Ik bestel regelmatig, ze leveren snel en zijn goedkoper dan in de winkel. Ik ben fan van Superwinkel.

Uitstekend!

Goeie service! Leuke cadeau tips!

Goede, snelle service en kwaliteitsproducten.

Kwaliteitsproducten tegen de scherpste prijzen. Goede en snelle levering. Duidelijke en overzichtelijke communicatie.

Alles zoals afgesproken

Een lekker luchtje voor mijn vrouw besteld en ook keurig op tijd en netjes verpakt binnen gekregen

Niks op aan te merken, gewoon fantastisch

Netjes ingepakt ontvangen en de vorige avond pas om 22uur besteld en de volgen de ochtend in huis. Is toch geweldig.

Snelle service top

Product ok. Delivery ok.

Een Must voor elke vrouw..

Goede merkproducten, en geuren voor een super prijs. Snelle verzending, goede service, kortom Echt een aanbeveling

Gewoon erg goed

prima prijzen, top geuren, goed verpakt en snel verzonden. Kan niet beter.

Leuke webshop. Supersnelle levering. Top producten. Gewoon super!

Op de site, prima mijn producten kunnen vinden voor een scherpe prijs, welke de volgende dag netjes geleverd werden.

Super te vreden

Heb voor het eerst bij kullie besteld en ik ben super tevreden! Gelijk aangeraden aan mijn vriendinnen.

Beste prijs!

Zoals steeds de goedkoopste en snelle levering!

zeer tevreden!

Heb reeds enkele bestellingen gedaan en ben super tevreden! Vlotte service en de levering komt via B-post. Toevallig jullie site gezien vorig jaar via internet. Nu ook en had een geschenkverpakking gevraagd! Optimaal!

Ben zeer tevreden met de bestelling,keurig de volgende dag geleverd, helemaal blij ermee.

topservice, correcte en super snelle levering

reeds de tweede bestelling die wij plaatsen en weer verbaasd van de supersnelle levering

Snel en goedkoop

Goede en snelle service.

Mooie prijs voor goede producten

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Goede prijs en vlugge service

Zeer goede prijs en snelle service

Super goed!

Kwam super snel binnen en erg tevreden mee!

Oprecht 5

Super top vin alleen dat voor iets klein wel een grote doos is maar derest top

Eerste keer parfum besteld , maar zeker en vast niet de laatste keer ….. top parfums aan super prijzen !!!! Top shop !!!!!

Supersnelle levering. Top service

De volgende dag al geleverd. Dat is supersnel. Ik weet waar ik nu altijd mijn lekkere parfums bestel

Ik had een probleem met mijn zonnebrand. Die ik normaal gebruik is uit de handel gehaald. Degene die ik nu bij jullie besteld heb had ik jaren hiervoor (tegen zonne allergie). Top product. Lekker snel geleverd, ook het product voor mijn mam . Super tevreden

Gewoon goed!

Bestellen ging makkelijk en de volgende dag al t pakketje in huis! Top

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH